Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karkapawka

problem z weselem

Polecane posty

Gość karkapawka

nigdy nie byłam w takiej sytuacji więc może ktoś z was mi doradzi zostałam zaproszona na wesele, uroczystość jest oddalona od mojego miejsca zamieszkania ok350km co z fryzjerem, kosmetyczką-makijaż czy szukać tam na miejscu jakąś godz przed ceremonią bo nie wyobrażam sobie 5h w samochodzie jechac w makijazu i zeby ładnie potem na slubie wygladac:(

Gość bele de jour
sama nie potrafisz sie umalowac?

Gość karkapawka
potrafie ale jak zrobie to sama to makijaz nie wytrzyma conajmniej 10h będą tańce spoce się i nie chce zeby mi makijaż płynął a kosmetyczka użyła by trwalszych kosmetyków

Gość bele de jour
rozumiem, ze kupa tapety? :o

umalowac mozesz sie przeciez sama przed samym weselem np w toalecie jakiejs restauracji czy hotelu... bo nie wiem czy godz przed weselem znajdziesz szybko kosmetyczke, zazwyczaj trzeba sie umowic na wizyte...

Gość karkapawka
to wygląda tak ze zajeżdzając wpadamy prosto na uroczystośc do kościoła wiem ze moge sama umalowac się w samochodzie np ale myslalam ze moze znajde jakas kosmetyczke w tej miejscowosci i sie wczesniej umowie

Gość karkapawka
bele potrzebowalam porady tapeciarą nie jestem ale jak mi sie powałkuje puder bo w takich warunkach nie za dokładnie go nałoze to bede tak wygladac ;O