Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwilena123

poleccie mi dobry film

Polecane posty

Gość malwilena123

mogą być komedie horrory dobry dramat też może byc użadzamy z przyjaciółmi seans filmowy potrezbuje kilka dobrych filmów

Gość klinkamalinak maja
Sierota, wyznaie gejszy , dzien swira

Gość klinkamalinak maja
anioly idemony, siedem dusz jest super ogladalam 2 razy

Gość gotrfrydkaaa
miss marca, eurotrip , road trip,

Gość a to trzeba byc milinerem
pasja

Gość malwilena
moze jeszce jakies?

Gość arrabica
seven pounds/dramat/ eden lake/thriller/ oba godne obejrzenia

Gość paula109091
obsesja, wilkołak, zmierzch

Gość ta niedobra pupa
Z dramatów - lektor, plac zbawiciela, szkoła uczuć horrory - jak ktoś lubi bardzo ostre - Najście, Martyrs dość ostre - Droga bez powrotu, Wolf creek!, Teksańska masakra piłą mechaniczną, Silent hill Mniej drastyczne - Gothika, Inni, Dollhouse murder, Lśnienie, Hellraiser, Potomstwo, wioska przeklętych, Hotel zła, Mroczne szczątki Super są też ekranizacje S. Kinga ale trwają po 2,5 godziny - Czerwona róża i sztorm stulecia - to drugie bardzeij straszne, pierwsze jak ktoś lubi filmy z kilmatem.

Gość ta niedobra pupa
Sory - nie 2,5 tylko 3,5....

Gość aniulka 1234
Requiem dla snów

Gość malwilena123
a jakies dobre komedie znacie?

"Dziewczyna moich koszmarów"-zajebisty :D "Boski żigolo" "Paranormal activity"- najlepiej oglądac w nocy :D Chociaż jak dla mnie,to nie wierze,ale dużo ludzi poleca ten film "Nie wszystko złoto co się świeci"

tzn z tym,że nie wierzę chodzi mi o to,że nie wierzę iż jest on na faktach :D

i jeszcze z komedii Czarna owca To nie jest kolejny film dla kretynów Tak mi sie przypomniało,że fajne były :D

Gość akademiakil
ja plakalam przy filmie'' 7 dusz ''poprstu swietny ''miasto slepcow ''tez dobry

Gość ttrtrtrtr
z komedii: Wyścig szczurów, Klatka dla ptaków, Big Stan z horrorów i thrillerów: Ostatni dom po lewej (fajny, ostry i ciężki), Udręczeni

Gość 4234234
o, Przeczucie faktycznie było fajne! a ze starszych filmów : Miasteczko Pleasantville, Truman Show z nowszych : Zaklęci w czasie, Kac Vegas

Gość rrrrrrrrrrrr
Jeśli lubicie ostre, brutalne filmy (ja uwielbiam), to polecam: - Seek: skazany na śmierć (jedna znajoma wyszła w trakcie, bo zrobiło jej się niedobrze) - Ostatni dom po lewej - Martyrs - Najście - oczywiście Hostele, Wzgórza mają oczy, Zły skręt - Witajcie w dżungli a z lżejszych: - Marley i ja - Brzydka prawda podobała mi się też "Zapowiedź"

Gość xcvzxcvzxcv
a może jakiś serial komediowy który będziecie oglądać "na raty"? osobiście polecam "Najgorszy tydzień" - jest bardzo, bardzo śmieszny i ma tylko 13 odc

Gość eeeeetttttttta
rrrr, ten ostatni dom po lewej to było o takiej dziewczynie, którą gwałcili w lesie?

Gość eeeeetttttttta
o martyrs przeczytałam tylko opis i podziękowałam, ale mój mąż obejrzał i potem trochę go przeżywał. a po jego 16 letnim chrześniaku spłynął jak po kaczce, co za młodzież dzisiaj.... nie mówiąc o tym, że to chyba nie był film dla ludzi w tym wieku

Gość eeeeetttttttta
okropna scena, jakbym wiedziała, że tak będzie, nie oglądałabym wcale, na początku tylko po lesie się ganiali. jak się skończyło, bo nie obejrzałam ostatnich scen?

Gość xcvzxcvzxcv
SPOILER nie czytać, jesli ktoś nie widział Ostatni dom po lewej!!!!! Rodzice zemścili się na całej trójce, a ojcu tego chłopaka, ojciec dziewczyny dał jakiś lek paraliżujący i głowę wsadził mu do mikrofalówki, tzn leżał, a głowę miał w otwartej mikrofali. Głowa mu wybuchła. Na końcu jest ranek i cała czwórka: mama, tata, dziewczyna i chłopak płyną motorówką do miasta.

Gość xcvzxcvzxcv
ja lubię ostre filmy, mój narzeczony niestety nie i muszę oglądać sama :( Ostatni dom po lewej - gdy oglądalismy, kazał mi wyłaczyć w scenie gdy zaczeli gwałcić dziewczynę. To samo moi rodzice gdy im włączałam jakieś brutalniejsze filmy - kazali wyłączać. Np. Seek (ktoś pisał o nim wyżej) - w scenie z młotkiem moja mama zaczęła mieć torsje. Nie wiem czemu, ale ja lubię takie filmy, chociaż normlanie jestem łagodną osobą, do tego nawet wegetarianką, tak bardzo szanuję czyjeś życie. Ale krwawe filmy uwielbiam. Widzieliście np. serię Guinea Pig? To dopiero hardcore!!!