Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga_1987

problem z facetem...

Polecane posty

Witam. Może ktoś mi pomoże bo ja już nie daje rady... Mój chłopak kiedyś był hmm "normalny"... Tzn pił tylko w weekendy i to w małych ilościach. Ale już tak od ponad roku z dnia na dzień pił coraz więcej. Pije codziennie, nawet piwo już mu nie wystarcza. Codziennie musi być flaszka. Zaczęło sie picie z kolegami po pracy, nie raz wracał "wstawiony" do domu mówiąc, że przecież on nie jest pijany! Teraz już tego nie wytrzymuje. Mówiłam mu, a nawet prosiłam, że zachowując sie tak może mnie stracić, ale jego to najwyraźniej nie wzrusza. Zazwyczaj jak jest większy problem ucieka do swojej mamusi... I z jego punktu widzenia to jest moja wina bo ja go upominam i to ja stwarzam problem. Każda nasza rozmowa na ten temat kończy się kłótnią. Mówiłam mu nie raz, że jak tak dalej będzie to w końcu mnie straci i może wtedy zrozumie. Ale on znowu swoje, że ja robie jakieś głupie problemy itp. Chciałam od niego odejść ale za bardzo go kocham. I już po prostu nie wiem co mam robić. Prosze o pomoc.

Gość a pamiętacie to
wyslij go na aa

Gość zacznij tez pić

Gość a dlaczego boisz sie
byc sama? bo to, ze go kochasz nie przejdzie. nie mozna kogos kochac kto cie rani. a jezeli jestes z kims kto cie unieszczesliwia to znaczy, ze z toba jest cos nie halo skoro nie potrafisz podjac zdrowej dla CIEBIE decyzji. bardzo mozliwe, ze dlaniego tez.