Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonko41

Nie moge spac....

Polecane posty

Pewnie, że mam, teraz świetnie gotuje i czasem nawet się na to załapię :D Kmicic - nie, na surowo, jak to wampiry :P Ale zgadłeś, kaszanki też nie lubię :D

kościelny też braliśmy pózniej-w kwietniu i w żadnej nazwie miesiąca nie ma literki R...która podobno wróży szczęscie "" moze byc : april???

Gość kkarolinaa
slonko,bo miilosc jest niewiadoma,nie znaa dniaa,nie pyta o nic magic,tak,na nastepna noc po 23,bo od 6zaczyna obowiazywac cenzura na te tematy

Gość kkarolinaa
dobranoc magic,milych snow

Generalnie rzecz biorac to ja w zasadzie w nocy spie.I u mnie jest jeszcze jeden problem-blahy ale jest.Moja wielka milosc nie zna polskiego ,gdy pisze z rodzina to on o tym wie,tlumacze mu co napisali i jest ok.Jezeli ja teraz noce bede spedzac na pisaniu a nie jak nalezy w lozku to mnie sama tez by to denerwowalo.A jezeli jeszcze nie mozesz zerknac o czym pisze-to rodza sie historie.Nie wiem czy dobrze to wytlumaczylam...

teraz przez dwa dni mnie nie bedzie bo wyjezdzam.Ale zerkne w niedziele i mam nadzieje,ze napiszecie pare milych slow.Zycze wszystkim milego dnia i cudownych walentynek.

Gość kkarolinaa
slonko,ja mam net w telefonie.Maz spi,a ja leze obok i pisze ukrywajac przed nim widok na ekran telefonu. Wlasnie przed chwila mnie rozbawil,bo usiadl w pospiechu twierdzac,ze trzeba wstawac.Okazalo sie,ze spal. Za net place 10zl za ok.miesiac(zalezy jak szybko zuzyje pakiet)

Gość kkarolinaa
slonko,milego dnia i tez udanych walentynek

Gość kkarolinaa
zasypiam,dobranoc

ja mam tez mozliwosc korzystania z internetu gdziekolwiek jestem(to jakos funkcjonuje przez satelite-nie mam pojecia)ale te dwa dni bede bardzo zajeta(sprawy zawodowe)I nie sadze zebym miala czas pisac.Ale byc moze uda mi sie znalezc chwilke.Trzymaj sie Karolinko i do "pisania"w niedziele wieczorem.