Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonko41

Nie moge spac....

Polecane posty

Gość slonko41
jestem spowrotem .Pewnie nawet nie zauwazyliscie ,ze mnie nie ma....Kawusia zrobiona-chetnie napilabym sie z rumem ale rano musze jechac na zakupy a jazda samochodem po spozyciu alkoholu bla bla bla.Lepiej tylko sama kawe z mleczkiem.

A. - w magicznej kuchni mojego taty ;) :D Może kiedyś mi przejdzie. Na razie nie cierpię pomidorówki i już :D

Gość slonko41
Dokladnie przed 19 laty uslyszalam po raz pierwszy o walentynkach.

Gość slonko41
Ha ha ha

Gość kkarolinaa
magic,to prawie Ci sie udalo trafic w walentynki. Ja jeszcze planuje slub koscielny.

Gość kkarolinaa
nie bylo slonka,ale deszczu tez nie bylo,hehe

Gość magic moments
kościelny też braliśmy pózniej-w kwietniu i w żadnej nazwie miesiąca nie ma literki R...która podobno wróży szczęscie:)

Gość kkarolinaa
19lat temu,to ja chyba jeszcze w pieluszkach biegalam. Dlatego nie wiedzalam,ze kiedys walentynek nie bylo

Magic nie chce psuc nastroju ale ja bralam slub 24lutego.Ale podobno wyjatek potwierdza regule.

Gość magic moments
slonko-nie psujesz nastroju:) gdyby to tylko zależało od daty ślubu...

A przefarbowalo!To tak lepiej wyglada.I moze bede tu czesciej zagladac,bo mozna tu pogadac z bardzo milymi ludzmi,

Pewnie,ze data nie ma tu nic do rzeczy.Magic zdradz nam swoj sekret udanego malzenstwa.

A. - odwrotnie - tylko tyle był naumiany :D Plus jajecznica na śniadanie, pasta rybna na kolację i kaszanka dla siebie :D Obecnie jest mocniej dokształcony kulinarnie :D

Gość kkarolinaa
slonko,ja Cie widze na niebiesko,ale to moze dlatego,bo korzystam z netu przez telefon

To masz szczescie! Moj tatus do tej pory nigdy nic mi nie ugotowal-pare razy jak mama nie bylo otworzyl puszke ale podgrzac musielismy z bratem sami.i to nie w mikroweli bo takowych w tych czasach nie bylo.

Gość kkarolinaa
to ja od wielu lat nie jadam ziemniakow pod zadna postacia(wyjatek frytki i chipsy) i od roku codziennie makaron(nawet 2razy dziennie).Ale jakos mi sie nie przejadl.

Gość kkarolinaa
to ja od wielu lat nie jadam ziemniakow i od 2lat pieczywa pod zadna postacia(wyjatek frytki i chipsy,pizza,kanapki na goraco) i od roku codziennie makaron(nawet 2razy dziennie).Ale jakos mi sie nie przejadl.

Gość magic moments
oj, słonko, to temat na nastepną noc:) a tak naprawdę to trzeba trafić na tą druga połówkę, kochać, umieć udawać, że idzie się na kompromis a robic swoje...faceci to duże dzieci, naprawdę!

zupka........ale kaszanka tak na goraco???? mniam,mniam....:P slonko....ano mozna popisac.....ale zasadniczo noca jest najlepiej:D

Gość kkarolinaa
slonko,moi rodzice brali slub 29lutego. Liczac to,ile razy do tej pory wystapil 29luty mozna uznac,ze sa bardzo mlodym malzenstwem.

Najwazniejsze to trafic wlasnie na te druga polowke.Ja mam taka cicha nadzieje,ze tym razem tak wlasnie jest.Czasem wydaje mi sie ,ze to wszystko sen ,ze to nie moze byc tak piekne w rzeczywistosci.Po tych pietnastu latach zycia w ciaglych klotniach itp.wiem teraz ,ze zyje.

Gość kkalorinaa
slonko, kochac to nie zawsze znaaczy to samo,bo miilosc jest niewiadoma,nie zna dnia

Gość magic moments
i tak oto w miłym gronie ta noc dobiega końca, pożegnam się już dziękując za towarzystwo, dobranoc...nie, raczej dobrego dnia życzę:)