Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonko41

Nie moge spac....

Polecane posty

Gość niespiaca bezsenna
Witam wzsystkich niespiacych.... Ja tez nie moge... O 24 sie polozylam, ale do 1:30 przewracalam sie z boku na bok. Natlok mysli :/ Kakao ani melissa nie pomogly...

Gość slonko41
Karolinko,nie chce Cie pouczac,ale nie rob tego bledu i nie bierz wszystkiego na swoje barki.Jestescie malzenstwem i musicie problemy rozwiazywac razem.Nie przyzwyczajaj go do tego,ze gdy przychodza problemy to ty organizujesz wszystko.To jest bardzo wygodne dla niego.

Gość kkarolinaa
slonko,maz zalatwil wczesniej mieszkanie(pozniej musial z niego zrezygnowac),potem znalazl nowa prace,zalatwil za darmo uzywana lodowke(marzymy o lozku dwuosobowym,bo spimy na 1osobowym i tesciowie nie rozumieja jak sie na nim miescimy),zalatwil mieszkanie od marca(teraz wszystko zalezy od tego,czy otrzyma i jak wysoka zaliczke na poczatku marca).A poza tym na poczatku bycia razem wyciagnal mnie z alkoholizmu.

Gość slonko41
Kmicic co masz do pierwszych lat malzenstwa?

Gość kkarolinaa
Poza tym maz wnosi sprawe do sadu pracy i Pipu.Ja zajme sie zgloszeniem do Zusu i musze cos wymyslec na czas do marca i ewentualnie pozniej,gdyby cos z tym mieszkaniem wyszlo nie tak,jak chciemy.

Gość niespiaca bezsenna
a moja polowka wyjechala.... najwczesniej wroci w kwietniu, ale moze tez sie tak stac, ze dopiero w... lipcu.... :( Jest mi bardzo smutno, w tym miescie nic mnie poza nim nie trzyma. Dotychczas byla to tez dobrze platna praca, ale od mies. jestem na bezrobociu i tez nie mam oplaconego mieszkania :(

Gość slonko41
Zupko nie za bardzo.Pogoda jaka jest wiadomo,drogi tez...Ale przezyje!Kiedys balowalo sie dwie noce i szlo egzaminy zdawac-z powodzeniem!Bedzie dobrze!(musze sie pocieszac)

Gość slonko41
Karolinko najwazniejsze,ze Ty doceniasz to co on robi dla ciebie.Zycze ci z calego serca abyscie przetrwali razem te trudne chwile.

Gość magic moments
były?

Gość slonko41
Magic u mnie byly piekne tylko pierwsze miesiace ,,,

Gość magic moments
przykro mi to czytać...teraz pewnie proza życia, co?

Gość
matko niech ten snieg przestanie padac :( spędze weekend i walentynki sama :(

Słonko - a może jednak :D Teraz nie możesz, później będziesz tak padnięta, że żadne niewygody nie będą ci straszne :D kkarolinaa - fajnie, że podzieliliście co macie do zrobienia :) i serio polecam sposób na urzędy - sprawdzone und potwierdzone ;)

Gość niespiaca bezsenna
Ja tez w Walentynki bede sama :( Urodziny juz przeszly... Jeszcze Dzien Kobiet, jego urodziny i... jesli lipiec... to nasza 4 rocznica....

Gość slonko41
Magic nie zupelnie.Po pietnastu latach malzenstwa rozwod.Postawilam swoje zycie na glowie i jestem szczesliwa.Zadna proza zycia-wielka milosc od pieciu lat!

Gość kkarolinaa
przezylam juz:alzheimer u bliskiej osoby,zmiane szkoly na najgorsza w miescie,strach przed chodzeniem do szkoly,bylam pobita przez osoby z szkola,w wieku 16lat zostalam zgwalcona przez kolege z podworka,ktorego znalam od urodzenia,w wieku 13lat patrzylam,jak mama zdradzala tate(nie dziwie jej sie),wtedy tez zapadlam na anoreksje(potem bulimia),sznyty,moje proby samobojcze(mieszanie lekow z alkoholem),uzaleznienie od srodkow uspokajajacych(wiek 13-18lat)

Gość slonko41
Zupko mam nadzieje,ze masz racje.U mnie tez pada snieg-nie lubie go.

Gość
on w Poznaniu ja w Lodzi :( jak zasypie takj ak zapowiadaja to chyba przez skype'a zjemy kolacje :/

Gość magic moments
czy jest jeszcze coś co nie dotknęło Karoliny? tyle nieszczęść na jedną osobę...

Gość niespiaca bezsenna
Do ale ze mnie sucz.. ja tez z Lodzi... a moja polowka daaaaleko.... tys. km..... ode mnie :(

Gość slonko41
Iza wyrazy wspolczucia z powodu dzielacej Was odleglosci.

Gość
wspolczuje .. wiem co to znaczy tzn nie tysiące kilometrów i miesiące rozłąki ale my czasem widzimy sie raz na dwa tygodnie ... i nie widze perspektyw na zmiane stanu rzeczy ... :/

Gość kkarolinaa
18lat toksyczna milosc,bylam bita,obrazana przez chlopaka,dowiedzialam sie tez wtedy,ze choruje na nowotwor niezlosliwy(da sie z nim zyc),oraz mialam rozpoznana depresje 19lat uwolnilam sie od chlopaka,nie wytrzymujac przemocy w domu ucieklam z niego,tulaczka po osrodkach i noclegowniach przez 3miesiace,potem wpadlam w zle towarzystwo,gwalt,zeby o tym nie myslec zaczelam pic,potem poznalam meza,przestalam pic,walentynki 2009slub i przeprowadzka do tesciow

Gość slonko41
Kmicic teraz podchodze do zycia zupelnie inaczej.Nie mamy slubu,nie mamy dzieci-skonczy sie milosc zabiore moje manatki i zaczne zycie od nowa!

Gość magic moments
u mnie po przeszło 20-tu jest, to jak u slonka po 10-ciu ma nie być:)