Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaakotkidwaa

Farba do włosów JOANNA

Polecane posty

Gość aaakotkidwaa

Czekam na opinie tej farby. Jest tania i wiele moich znajomych je stosuje. Jaka jest wasza opinia?? CZy ta farba nie niszczy włosów??

Gość
no cos ty, w zadnym wypadku. ps rownie dobrze mozesz sobie polac wlosy kwasem siarkowym.

Gość radiolina
A ja uzywam i Joanny i wszystkich taniochów ponieważ tak szybko mam odrosty że nie wyrobiłabym na droższe.Wspomnę tylko że siwe odrosty wiec nie farbuję dla przyjemności tylko z konieczności

Gość wolę farbę joanny
niż farbę garniera - mniej niszczy moje włosy.

Gość aaakotkidwaa
ja po garnieże miałam straszny łupież :O używam L'oreal ale jest droga

Gość Nat_xD
Ja ostatnio farbowałam joanna i nie sa aż tak zniszczone :) tania i dobra :)

Gość kittymitty
Frby Joanny sa mocne,ale niszcza jesli regularnie sie uzywa..Uzywalam L'oreala,ale szybko mi sie zmywal kolor,i to niezbyt fajnie. Moim ostatnim odkryciem jest Wellaton. Nieufnie podchodzilam do niej,bo podejrzanie tania,a tu naprawde fajna farba.

Gość ogieńńńń
polecam l'oreal preference costam :) prawie 30 dychy, ale sie oplaca bo dlugo trzyma kolorek i jest jej naprawde duzo wiec nawet na dluzsze wlosy styknie jedno opakowanie.

Gość przesuszona do mokrej nitki
Ja stosowalam farbe raz czy trzy z Joanny (bo czesciej szampony koloryzujace ) i ogolnie zadowolona jestem z tej firmy. Ja mam tendencje ze moje wlosy wychwyca ten kolor i nie puszcza a jak juz to lekko i mam juz kilkanascie odcieni odrostów (i fajnie to wyglada:P) Ale juz zaprzestałam koloryzacji.... :] teraz tylko plukanki z Herbaflos (naprawde swietne - wlosy po niej ciemnieja i sie wzmacniaja) warto probowac

Gość kazda farba niszczy wlosy
moze nie henna ale to zupelnie inny rodzaj. farby oparte na chemii niszcza tak samo i mozna sobie wmawiac ze jak sie placi 35 czy nawet 50 zl to jest lepsza ale to gowno prawda. do farb powinno stosowac sie odpowienich witamin, ktore wzbogacaja i wzmacniaja wlos od srodka, jak i roznych plukanek/maseczek i odzywek.

Gość ogieńńńń
przesuszona jak toto pachnie? bo niekotre te płukanki strasznie syfia i czy to sie nada do kasztanowych włosów

Płukanka pachnie ziołami.... to jest mieszanka specjalnie dobranych ziol które maja za zadanie poprawic kondycje wlosow. O ile mi wiadomo a moze nie sa dwie plukanki (do ciemnych i do jasnych) ja wziełam do brazów (bo jej zdaniem jest przyciemnienie).

ogieńńńń ---> mozesz sprobowac do swoich kasztanowych. One odraz nie sciemnieja to trzeba przez jakis czas stosowac aby sciemniałay i sie wzmocnily. ok 5 zł 4 saszetki w sklepie zielarskim

Gość słodko-kwaśna zielona cebulka
a są też takie, które rozjaśnią ciemne włosy? np o kilka tonów??

Gość traalalalallalalalla
zawsze miałam blond włosy, naturalny kolor był ciemny ale go rozjaśniałam farbami z Garniera. W końcu moja przemęczone włosy potrzebowały radykalnej zmiany, postanowiłam zmienic kolor. Długo zastanawiałam się nad kupnem farby. Te z Joanny zawsze wydawały się dla mnie jakimś 'badziewiem' bo są zbyt tanie jednak coś mnie podkusiło i kupiłam farbę z tej firmy (odcień orzechowy brąz). Kupiłam od razu dwie (wolałam żeby wszystko ładnie się zakryło przy tak radykalnej zmianie koloru) i powiem z czystym sercem że efekt jest OSZAŁAMIAJĄCY! Włosy pięknie się zafarbowały, kolor jest trochę ciemniejszy (bardzo ciemny brąz, prawie podchodzący pod czerń) niż na opakowaniu a w słońcu ma wiśniowe refleksy. Farby z Joanny są dla mnie zdecydowanie lepsze niż te z Garniera (które bardzo szybko się wypłukują). POLECAM BO WARTO :)

Gość anieli a potem
kosmetyki joanna sa wogóle dobre i tanie

Gość kuriozum
czemu on mnie obserwuje?anieli a potem idź coś zrób np dziecko

Gość kuriozum
anieli a potem -pójdę na policję

Gość studentka za dychę
mnie niestety po miesiącu po koloryzacji farba z joanny strasznie leciały włosy, za kazdym razem tak mam

Gość doktorek_rozporek
Nie polecam. Przecież to produkt z najniższej półki :D

Gość gość
Włosy po farbowaniu wyłażą całymi kłakami ! Dla mnie to syf.

Gość gość
farbuję Garnier Nutrisse już 20 lat i nie narzekam włosy wypadały mi przez jakiś czas, ale odkryłam że to wina szamponu i odżywki a nie farby zmieniłam szampon i odżywkę, przestałam używać tych z silikonami i włosy przestały wypadać, a przedtem myślałam że to wina farby

Gość gość
Najlepsza farba, dobra, polska i tania od lat nią farbuje i mam piękne gęste włosy.

Gość gość
po farbowaniu wychodzą włosy garściami i wtedy jest problem

Gość gość
Blond karmel 3d, nie pokrył mi siwych włosów, efekt taki sam gdybym polała głowę ciepła woda , produkt tani, ale bezużyteczny

Gość gość
jestem po 60-ce, farbuje wlosy od 30 lat i nic mi nie wylazi a wlosy mam ładne , półdługie

Gość gość
Wbrew zapewnieniom producenta siwe wlosy kryje tylko do pierwszego mycia. Nie niszczy wlosow . Farba jest trwala, ale siwiznie nie dała rady.