Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlasna glupota nie zna granic2

Jak moglam tak sie oszukac.Gdzie popelnilam bląd.

Polecane posty

Gość izik9
kazda z kobiet moze czekac taki sam los, czyli samotne wychowywanie dziecka, bnigdy nie wiadomo co sie w zyciu wydarzy, czy owdowiejemy czy sie rozwiedziemy, wiec nie pisz ze kobiety z dziecmi przyciagaja frajerow, bo to bzdura. facet akcpetujacy dziecko kobiety musi po prostu byc odpowiedzialny a nie zachowywac sie jak ch**ek!!!

Gość do izik
to idz adoptuj dziecko cipko...

A moj facet juz teraz byly.ma dziecko z poprzedniego zwiazku.Ma 4 latka corka.Wydawal mi sie dojrzalym i odpowiedzialnym facetem.Nieraz spedzalismy czas we 4.I widzialam jak zachowuje sie wobec swojego dziecka.

Gość izik9
nie obrazaj MNie, kazdy ma prawo wypowiedziec sie na ten temat ( wkoncu to forum) laska prosi o pomoc i pyta sie co o tym myslimy, Ja jako kobieta Ja wspieram a Tobie g*** do tego.

Gość izik9
niestety na dluzsza mete okazal sie dobrym aktorem....

Gość potrzebujaca pomocy bbb
Z pozoru cichy, spokojny, malomowny- a tu taki kawal chama i oszusta.

Bylo minelo.Nawet jak przyjedzie po swoje rzeczy to nawet slowem sie nie odezwie.Nawet nie potrafil ze mna porozmawiac i powiedziec ze to jest koniec.Moze i lepiej ze tak sie stalo.Ale pokochalam go.Ale musze zapomniec.

Gość weź sprzedaj te jego rzeczy

Gość potrzebujaca pomocy bbb
Nie sprzadam telewizora.Bo sama nie bede miala.I tak glupote zrobilam.Bo mialam sowj telewizor stary ale dobry jeszcze.A sprzedalam swoj telewizor.

Pomylily mi sie niki.A JA TERAZ JESTEm CHORA Z CORKA.Az wczoraj przyjechal lekarz w nocy bo corka miala 39,5 stopnia goraczki.Przepisal antybiotyki a ja nie mam jak isc do apteki wykupic leki.Wczoraj dzwonlam do niego bylego ze zle sie czuje ze nie mam tabletek, przyjechak tylko na chwilke dal tabletki i pojechal.widac ze byl pijany.A dzis nawet zero kontaktu z jego strony, tel. ma wylaczony.

i to i tak mu nie potrzebne bedzie.w pokoju mieska z bratem a telewizo ma w pokoju.

Gość powiedz mu że ma np. tydzien
czy kilka dni na oddanie Ci pieniędzy jak tego nie zrobi sprzedajesz jego rzeczy. Skoro mówisz, że nie sprzedasz TV bo nie będziesz miała to moim zdaniem wcale nie jest tak źle, jak mówisz. Na antybiotyk dla dziecka nie masz, ale dupę przed TV chce się posadzić... żal Jego rzeczy ubrania i ten sprzęt wystaw na allegro, albo sprzedaj do komisu, do sklepu z używaną odzieżą, na pewno parę stówek wpadnie.

on nawet porzadnych ciuchow niema.wszystko szmaty.

Gość powiedz mu że ma np. tydzien
A co to ma do rzeczy? Jeśli nie masz za co żyć, to chyba każdy grosz się przyda? Czy źle kombinuję.

Gość qwer1
Poradcie co mam zrobic,,, jestem w wieku 56 lat, wolny dobrze ustawiony, niezależny, ale bezpłodny nie mam dzieci. Postanowilem związac sie z dziewczyną w wieku 18 lat, posiada małe dziecko (niemowle) ojciec nie znany prawdopobnie cygan. Ta dziewczyna jest zdecydowana zawrzeć ze mną związek małżenski. Jestem w niej bardzo zakochany, podoba mi sie jest w moim guscie, szczupła zgrabna brunetka, uczęszcza do szkoły. Pchodzi z biednej rozbitej rodziny matka alkoholiczka. Nasze kontakty intymne są udane niosą wiele radości. Powiedziałem jej, jężeli zapragnie sie pokochac z młodym chłopakiem nie będe okazywał żadnych scen zazdrosci. Wręcz przeciwnie jej kontakty sex., na boku mogą przyniesc porządany efekt w postaci poczęcia nowego życia, które (będąc razem) będzie oczekiwane. Nastepne dziecko jakie może urodzić stanie sie ukoronowaniem moich marzeń i więzi emocjonalnych z dzidziusiem od momentu poczecia. Jak sadzicie młode panie po tych swoich przejsciach.