Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izolda 29

odnowa domowym sposobem

Polecane posty

Gość izolda 29

Witam wszystkich moi drodzy mam 29 lat i obecnie siedze w domu z dzieckiem niestety bezskutecznie poszukuje pracy ale ja nie o tym chcę z wami porozmawiac, patrzę w lustro i widzę zmęczoną szara twarz z pojawiającymi się mimicznymi zmarszczkami tak tak zmarszczkami !! na dodatek jakieś zmiany skórne typy liszaje jest ich nie duzo ale generalnie chciałabym na wiosnę odzyskac blask na twarzy ,szukam porad jak to zrobic nie duzym kosztem jakies maseczki itp. poradźcie czekam na sugestie pozdrawiam IZA

Gość Diliahh
Ja do tej pory stosowałam tylko maseczkę z ogórka - na rozjaśnienie cery,ale wiem, że z jabłka jest dobra na trądzik, z żółtka kurzego do cery suchej, są jeszcze z miodu ale nie wiem na co :) popróbuj Ja bym Ci jeszcze poleciła uzupełnienie witamin, a dodatkowo Plusssz żeń-szeń bo wpływa dobrze na samopoczucie i na jędrność skóry twarzy :)

Gość izolda 29
generalnie moja twarz tragicznie nie wygląda ale chciałam cos zrobic aby lepiej wyglądała jakaś jest poszarzała i zmęczona

Gość a ja powiem takaaaaaaaaaaaaa
Kosmetyki nie pomogą i zabiegi jeśli nie jesteś wypocząta i odzywiasz się źle. Proponuje zdrowe i regularne odzywianie, spacery z dzieckiem na świeżym powietrzu i ruch

Gość izolda 29
jasne nic nie zastąpi zdrowej diedy ale ostatnio się zaniedbałam w tej kwesti to fakt!