Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saszetka

Kurs jezyka polskiego .Profesor smok i przyjaciele.

Polecane posty

Gość saszetka

ma ktoś KIedys na tvp polonia leciał taki program dla dzieci i jakieś pół roku temu można go było ściągnąc z internetu niestet dzić już go w necie niema a bardzo go potrzebuja może ktos go ma albo wie gdzie można go dostac ? z góry dziękuję

Gość saszetka
up

Gość saszetka
?

Gość saszetka
up

Gość saszetka
up i ?

Gość saszetka
?

Gość saszetka

Gość gość
Jeśli języka polskiego ma się uczyć osoba dorosła to lepszym rozwiązaniem od takich nagrań będzie kurs językowy, w krakowie jest nawet szkoła języków, która pomaga w tym, sam korzystałem przez kilka miesięcy, zeby podszkolić swój jezyk bo jestem z ukrainy, zobacz sobie - http://www.makilen.pl/?p1_kontakt,2, moim zdaniem warto

Gość gość
Zdecydowanie, ja kurs języka polskiego ukończyłem niedawno w www.makilen.pl i jestem bardzo zadowolony z efektów tej pracy. Nie było dla mnie łatwo bo jednak jezyk polski jest trudny, ale dla mnie to byl strzał w dziesiątkę, szczególnie, że mieszkam w Krakowie i samą szkole miałem blisko

Gość gość
Czyli mówicie, że śmiało mogę zapisać swojego męża do tej szkoły językowej i niedługim czasie będą z tego prawdziwe efekty? Byłoby super, wkrótce przeprowadzamy się do Polski i nauka polskiego to jedna z ważniejszych rzeczy na naszej liście do zrobienia. Zapisuje więc szkołę językową www.makilen.pl

Gość gość

Również polecam wam wybrać się do wcześniej tutaj wspominanej szkoły językowej www.makilen.pl Tam potrafią nauczyć języka polskiego. Każdy kto potrzebuje pomocy z tym językiem tam ją otrzyma.