Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maud1111111

przedszkole

Polecane posty

Gość gość
Fajnie jak przedszkole jest dobrze wyposażone nie tylko pod kątem zabawek i książek czy innych materiałów edukacyjnych, ale także warto sprawdzić czy ma odpowiednie zaplecze sanitarne i kuchenne. jeśli chodzi o toalety i łazienki to bardzo dobrze w przedszkolach sprawdzają się tego typu rozwiązania http://sanipol.pl/ .

Gość gość
Mokotowskie http://www.razdwatrzymy.edu.pl/ jest bardzo dobrym warszawskim przedszkolem. Mają pogram nagrodzony I nagrodą MEN i bardzo fajna kadrę. Nastawieni są na wyrównywanie szans, mają zajęcia korekcyjno-kompensacyjne. Do tego zdrowe żywienie, ciekawe zajęcia ruchowe czy artystyczne. Ogółem oceniam ich 5 na 5.

Gość TolaMik
A w jakim mieście dokładnie mieszkacie? Jeżeli chodzi o Częstochowę to zdecydowanie mogę polecić Wam przedszkole http://hocki-klocki.com.pl/ do którego chodzi dwójka moich bliźniaków i czują się tutaj świetnie. Opiekunki dbają o ciepłą i radosną atmosferę. Dzieciaki nigdy się nie skarżyły i codziennie chętnie tam chodzą. Co jest chyba najlepszym potwierdzeniem ich profesjonalizmu :)

Gość gość
Do fajnego przedszkola uczeszczaja moje dzieci. W http://www.elfik.pl maja swietny personel, ktory ma super podejscie do dzieic. mase ciekawych zajec i wycieczek. Naprawde swietna sprawa takie przedszkole, do ktorego dzieck ochodzi chetnie.

Gość gość
Zgadza się, warszawskie Raz Dwa Trzy My jest super przedszkolem, chodzi tam córeczka siostry i widze jakie to fajne przedszkole, czasem odbieram ją z niego. Mi się podoba, mała tez jest bardzo zadowolona.

Moze to nie przedszkole, ale fajne zajecie na niedziele - Bajgranie, czyli Bajki muzyczne, gdzie dzieci poznają instrumenty i ciekawe historie - w każdą niedziele, w Artyzie w Szczecinie na Mieszka I-ego :)

Gość gość
Moja córka chodzi do tego przedszkola www.familia.edu.pl i jest bardzo zadowolona. W przedszkolu są ciekawe zajęcie, języki obce i zajęcia sportowe.

Gość rusla

Jestem bardzo zadowolona, że moje dzieci uczęszczały do przedszkola   www.promyk.szczecin.pl, W tej chwili mają doskonałe podstawy do dalszej nauki języka angielskiego.  Byłam spokojna zostawiając tam dziecko.

Gość Karina

Moja córka chodzi do Centrum Edukacji Familia  w Katowicach. Przedszkolnego z oddziałami integracyjnymi „Familia”. Obok opieki kompetentnej kadry pedagogicznej oferują  szeroki wybór zajęć dodatkowych, w tym m.in. zajęcia kulinarne, muzyczne oraz taneczne.  Dzieci znajdą w przedszkolu zajęcia adaptacyjne dla dzieci, aby pomóc im oswoić się z nową sytuacją, jaką jest pójście do przedszkola.

Gość Gabrysia

Znam to przedszkole  bo moja córka chodziła tam do 6 lat i potem poszła do zerówki.  Byłam bardzo zadowolona bo była super opieka i wiele fajnych atrakcji dla dzieci ( wycieczki, teatrzyki, nauka języka i tym podobne ). 

Gość Kasia

Musisz sprawdzić sporo rzeczy. Opinie wśród znajomych często pomagają, może akurat któraś Twoja przyjaciółka poleci Ci coś ciekawego. Czy prywatne czy państwowe to już Twój wybór. Ja wybrałam EkoPark w Niepołomicach i wg mnie była to bardzo dobra decyzja, ponieważ spełniają wszystkie wymagania jakie miałam. Opieka na najwyższym poziomie. POLECAM!

Gość 4555555

My posłaliśm dziecko do żłobka prywatnego. W średnim mieście, biedny region, 900 zl/mc: monitoring, dogoterapia i niby inne pierdoły. Ocena na necie 5.0 wtedy. Była masakra! Baby w pracy za karę, monitoring nigdy nie zadziałał, dyrektorka nieslowna, psy były albo i nie itp. Poszedł do państwowego przedszkola. Niebo, a ziemia! Kochane panie, dziecko uwielbia tam chodzić, uczy się super rzeczy. 

Gość gość gość

Tylko i wyłącznie prywatne!! Po moich doświadczeniach z pierwszym dzieckiem w przedszkolu publicznym drugi raz nie popełniłam tego samego błędu. Moja córka jest w Pomarańczowej Ciuchci na Bielanach i nie muszę się martwić, czy mała coś zjadła (standard jedzenia w przedszkolach publicznych bez komentarza…) czy ktoś się nią odpowiednio zajmuje. Widać to po jej nastawieniu do chodzenia do przedszkola – nie musze jej zmuszać, bo po prostu lubi tam przebywać. A to chyba najważniejsze ;)

Gość Marika

Coś w tym jest, że w prywatnych przedszkolach jest lepiej.... Moja córka też chodzi do Elfika Sosnowcu i nie  musimy się martwić czy dziecko zjadło, spało czy po prostu jest dopilnowane. Syn mojej koleżanki chodzi do państwowego przedszkola to co chwile jest jakiś problem. 

Gość Gość

Same reklamy prywatnych placówek :)

Moje dzieci chodzą do państwowego i nie zastanawiałam się specjalnie nad wyborem, po prostu jest najbliżej. Jestem zadowolona. W grupie jest 18 dzieci, pani niewiele starsza ode mnie, wesoła. Ciągle coś się dzieje, występy, warsztaty, koncerty, wycieczki. Dzieci wysiadają z samochodu i po prostu biegną rano do przedszkola.

My polecamy Tequestę - mały chodzi tu od pół roku i bardzo sb chwali 🙂 uczy się języków i poznaje nowe rzeczy, uczęszcza na zajęcia sportowe, a raz w miesiącu maluchy mają organizowane wycieczki...

Gość gość

Płacimy z orzeczeniem o niepełnosprawności 100 złotych w smoczadolina.edu.pl/. Duża preferencja dla integracji i moim zdaniem lepsze warunki niż w placówkach publicznych. Nie, żebym miała jakieś tam mocne wątpliwości, czy konflikty. Po prostu stwierdzam fakt. Dwa, dyrektorka Teresa Sternal (gorąco pozdrawiam) swoją osobą gwarantuje jakość tego przedszkola. Kobieta na swoim miejscu, zdecydowanie. W przedszkolu najważniejsza zasada dotyczy opieki, bezpieczeństwa, rozwoju dzieci. Reszta to sprawy poboczne i tak ma być właśnie, żeby rodzic się nie zamartwiał. A no i nie ma problemów z cateringiem. Bardzo dobra dieta, bo o tym zapomniałam napisać. Jak chcesz to możemy się umówić i cię przedstawię 🙂 Nie mam z tym problemów 😉 Życzę powodzenia.

Gość Halina

Jak dla mnie idealne przedszkole to przedszkole http://familia.edu.pl/ w Katowicach.  Moja córka chodziła tam i do żłobka i przedszkola i bardzo byłyśmy zadowolone. W przedszkolu zarówno jak i w żłobku dziecko miało super zajęcia, wycieczki i teatrzyki. 

Gość Paulinka

Znam to przedszkole Familia w Katowicach i też uważam, ze to najlepsze przedszkole w tym rejonie . Moja siostra posłała tam synka i mówi, że dawno tak troskliwych "cioć" nie widziała. 

Gość Dria

Moja siostrzenica poszła do przedszkola Fair Play w Tarnowie - nowa placówka i bardzo atrakcyjny program. Ja znam tę franczyzę z Krakowa gdzie mieszkam i placówki zdecydowanie warte polecenia. Jak na prywatne są w przystępnej cenie, a dzieci rozwijają się tutaj naprawdę wspaniale. Języki, sport, zabawa i przewspaniała opieka.

Gość gość

My zdecydowaliśmy się ostatecznie na www.przedszkolefairplay.pl na Domagały 45 , ale sprawdzaliśmy wiele przedszkoli i tak ogólnie możemy powiedzieć, że praktycznie każdy niezależnie od tego jak szerokie ma oczekiwania będzie w stanie coś dla swojego dziecka wybrać, bo jest tego w Krakowie bardzo dużo i stale pojawiają się nowe przedszkola.

Gość Ulka

Nasza córka chodzi do przedszkola w Katowicach na Marmurowej w przedszkolu familia.  Ja jestem bardzo zadowolona z ich oferty i tym jak zajmują się  dziećmi. . 

Gość dana

Polecam Fair Play w Tarnowie na Klimeckiego, córa przyjaciółki chodzi od września i jest zachwycona

Gość BeatA

Jak ktoś jest z Gdańska to ja polecam Wielką Przygodę - prywatne przedszkole, które znajduję się na  Ujeścisko 10. W przedszkolu znajdziemy w 100% wykwalifikowaną kadrę i mamy 100% pewności , że nasze dzieciaczki są w dobrych rękach. 

Gość Kaja

Znam to przedszkole Wielka Przygoda i tam chodzi syn mojej kuzynki i z tego co mi mówiła to maja super opiekę i warunki.  Ostatnio kuzynka opowiadała mi, że było pasowanie na przedszkolaka i zrobili fajny piknik dla rodziców. 

Gość daria5

Zapisałam ostatnio córkę do prywatnego żłobka fun&play w Tarnowie i jesteśmy obie bardzo zadowolone. Klimat niesamowity, mnóstwo wspaniałych zajęć i zabaw, smaczne jedzonko i ogólnie warunki na medal!

Gość Maria

My wybraliśmy funplay-tarnow.pl gdzie znaleźliśmy wszystko to czego oczekiwaliśmy od przedszkola.Prywatna placówka oferuje sporo dobrego, a przede wszystkim bardziej kameralne warunki.

Gość Jaśka

Przedszkola rosną teraz jak grzyby po deszczu, nie jest łatwo coś sensownego wybrać, ale można. Moja siostra posłała synka do Fun&Play w Tarnowie i bardzo są zadowoleni

My wybraliśmy Tequestę - prywatne przedszkole dwujęzyczne i przyznam szczerze, że jak do tej pory jesteśmy bardzo zadowoleni. Placówka jest nowoczesna, dzieciaki mają dobrą opiekę i super wychowawców 🙂