Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość obolałacałyczas

Zatrzymywanie moczu w ciąży, kolka nerkowa

Polecane posty

Gość obolałacałyczas

Tydzień temu trfaiłam do szpitala z ostrym bólem w prawym boku. na pogotowiu stwierdzili, że to kolka nerkowa i skierowali mnie na oddział ginekologii. W szpitalu zrobili mi badanie moczu (ok), posiew moczu (ok), usg nerek i nawet obejrzał mnie urolog. Dostawałam urosept i nospe forte ale ból nie ustepował tylko nasilenie sie zmniejszyło. Usg nerek nie wykazało żadnych kamieni ani nic co mogloby niepokoić. Jedyna zmiana to lekkie zatrzymywanie sie moczu. Po 5 dniach zostałam wypisana do domu z diagnozą, że tak bywa w ciązy i po porodzie ból na pewno ustąpi. Ciesz sie ale ja jestem dopiero w 22 tygodniu ciąży i wizja 4 miesięcy w bólu mnie przeraża. Czy miała może coś podobnego któraś z Was. Szukałam w internecie ale znalazłam nieiwele informacji na temat zatrzymywania moczu w ciąży. Kilku ginekologów jednomyślnie stwierdziło, że nie ma żadnego ryzyka ani dla maleństwa a ni dla dziecka mimo tego i tak sie martwie. Jak łapie mnie atak bólu to nic zupelnie nie pomaga. Nie wiem jak sobie z nim radzić. Lekarz przepisał nospe forte i chyba zaczne brać bo inaczej sobie nie poradze. mam nmadzieje, że nospa nie zaszkodzi dziecku.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować