Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mogę zaujfać 2

Wygląd osiłka mocny charakter a przy mnie aniołek

Polecane posty

Gość mogę zaujfać 2

Podobno pozory mylą ale czy naprawdę? jestem z facetem typowym typem osiłka ćwiczy na siłowni, opala się na solarium dba o wygląd. Siedział w kryminale za pobicie ale było to dawno był wtedy młody i głupi. Dla mnie jest idealnym facetem. Ciepły czuły, miły, okazuje mi miłośc i przyjaźń. Moge mu ufac?

Gość wiosenna rosa
za mało faktów podałaś. nie można komus nie ufac tylko z powodu wyglądu

Gość żniwiarz
Ile jestescie razem ?? 2 mc po paru latach bedzie z zdzieckami spierdalac od niego gdzie pieprz rosnie.

Kiedyś uczęszczałem na siłownie i nie było tam pomarańczowych facetów... chyba się trochę pozmieniało.

typem osiłka ćwiczy na siłowni, opala się na solarium dba o wygląd" ja bym nie ufał ta solarka jest niepewna :P

cream kopę lat ? jak tam praca ? Ulotki cię nie przygniatają ? :P

Gość mogę zaujfać 2
Ćwiczy, ma super figurę, opalamy sie razem w granicach rozsądku. Z okresu młodości ma kilka blizn. Fizycznie mi się podoba ale ma wygląd nie wzbudzajacy zaufania. Potrafi być wulgarny ale nigdy w stosunku do mnie. Ma dziecko jest kochającym ojcem. Jestesmy razem pół roku i on powaznie mysli o slubie ze mną

Gość moskala
"jestem z facetem typowym typem osiłka" - to zdanie mnie rozwaliło. A ten typowy typ osiłka ma jakieś inne zainteresowania poza siłownią i jak się do ciebie odnosi? co do zaufania to nie wiem jak to tam między wami ale mnie ta przeszłość kryminalna by zaniepokoiła

Gość moskala
A co się stało z matką tego dziecka hmm?

Gość mogę zaujfać 2
Regres opisałam jego wygląd nie twierdzę że to źle opalać sie na solarium. Ładniej sie wygląda. Samo opalanie mi nie przezkadza. Chodzi mi bardziej o charakter kiedys był niegrzecznym chłopcem. Przy mnie wymieka,

Fizycznie mi się podoba ale ma wygląd nie wzbudzajacy zaufania." spytaj sie mamy czy w im wzbudza ? Jesli tak to ok pózniej idz do taty i spytaj jego ... Jesli znowu ok ... śmiało możesz sie mu oświadczyć :)

Gość mogę zaujfać 2
Normalnie pracuje jest przedstawicielem handlowym. Z matką dziecka się rozstał, był za młody za głupi, poszedł siedzieć i jak wrócił juz było po związku. Do mnie odnosi sie z szacunkiem

Dla ciebie może i być do rany przyłóż lecz dla ofiar jakie mu na drodze stały to może być zupełnie "bolesny" czlowiek. Zapewne żyjesz w słodkiej nieświadomości ciesząc się natury jedną stroną podczas gdy druga wrzeszczy we wściekłości... Ludzie się nie zmieniają a styl jaki prezentuje i przeszłość w miejscu gdzie nader egzotycznych postępowań uczą raczej skłania ku refleksu mrocznej. I choć jak wspominasz pozory mylą to upewnić się z twej strony było by nad wyraz rozsądnie, chyba że pozwolisz sobie zostać w słodkim egoizmie ciesząc się z wygody swojej nie bacząc na przyszłość, która może wciągnąć i siebie w swe skomplikowane i brutalne tryby.

Jak taki aniolek jest przy tobie - to sprawdz to. Powiedz mu ze ma malego i nie dochodzisz z nim a przez najblizsze pol roku mu nie dawaj. Wtedy zobacz jaki z niego bedzie aniolek

Gość po przejściach po 40 ..
To że ćwiczy na siłowni to nic złego. Mój mąż tez jest dobrze zbudowany, ćwiczy i co to ma wspólnego z charakterem? Najbardziej niepokojąca jest ta kryminalna przeszłość, ale... skoro był młody i głupi jak piszesz... ludzie się zmieniają. Pół roku to kawał czasu jakby coś miało wyjść to juz by wyszło.

Gość wiosenna rosa
to wyjdzie w praniu. pół roku zwiazku - zalezy czy często sie spotykacie, jeśli codziennie to juz sama powinnaś go dobrze poznać. jak raz na tydzień to może sie maskować

Niestety czasem wychodzi gdy milowy krok się postawi - zwiąże się związkiem małżeńskim. Ale po cóż uprzedzać fakty, po cóż siać obawy, być może to jeden z "wybrańców" którym naprawdę się udało przeszłość pozostawić i zaryglować za nią wrota. Lecz to "może" zawsze pozostanie...

Gość mogę zaujfać 2
Na początku rzadziej od 4 miesięcy w zasadzie codziennie a weekendy pomieszkuje u mnie

Gość wiosenna rosa
dawno siedził? ile miał lat

Gość mogę zaujfać 2
Miał 22 lata. Siedział 2. teraz ma 30

Miał 22 lata. Siedział 2. teraz ma 30" czyli to recydywa :P kumulacja :D w sumie 8 kiblował :P:P:P

Gość wiosenna rosa
i przez te 8 lat nic nie zrobił? może to faktycznie błąd młodosci :P

pozatym są tez wyroki w zawieszeniu więc jak ktos siedział dwa lata to musiał cos porządnie nabroic

Gość moskala
Ajaki jest w stosunku do dziecka? Widuje się z nim?Dziecko pewnie z matką mieszka? Jeśli dla dziecka jest w porządku, jest dobrym ojcem to może to wiele powiedzieć o jego charakterze. Z uwagi na przeszłość i tak bym gościa obserwowała żeby czasem nie okazał się damskim bokserem