Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naprawde mi zle

oddałam

Polecane posty

Gość naprawde mi zle

pieska po jednym dniu i nocy spedzonej u mnie, bo mnie przerazila opieka nad nim, spacery, a jestem domatorką a i to, ze pracuje po 12 godz jakies 7 razy w miesiacu, a mieszkam sama, nie mialabym gdzie zostawiac tego pieska. No wiec go oddalam, ale przez ten ktotki czas zakochalam sie w nim, taki uroczy i grzeczny byl mimo, ze go zabrali od matki i braci, w ogole w nocy nie piszczal, a ja go oddalam i teraz wierzcie mi mija juz 2 dzien, a ja nie moge sobie z tym poradzic. Placze, mam wyrzuty sumienia, jet mi go żal, tego smerfusia. Nie sadzilam, ze tak to przezyje.

Gość ghjkl
a skąd go wzięłaś i komu oddalaś?

Gość naprawde mi zle
rodzina mi go dala na urodziny, no i im oddalam, a teraz czeka na nowego wlasciciela. Wydaje mi sie, ze on sie poczul odrzucony ehh

Gość krew z szafy
tak, tak, cała kafe jest w żałobie i się użala nad kretynkami 😴

Gość naprawde mi zle
ma 2 miesiace, myslicie, ze byl swiadomy, ze to mial byc jego nowy dom?

Gość miki z afryki
tak,byl swiadomy.Bierz go spowrotem,bo bedziesz tesknila za nim do konca zycia.

Gość naprawde mi zle
miki z afryki - nie zalamuj mnie. Ciagle o tym mysle, ale jak mam go zostawiac samego w domu na tak wiele godzin!

Gość miki z afryki
pracujesz 7dni w miesiacu po 12godzin? piesek moze byc wtedy u rodziny,w hotelu dla zwierzat,albo u jakiejs emerytki,ktora chce sobie troche dorobic do emerytury i lubi zwierzeta.Psy w tym wieku juz wszystko rozumieja. Moja Mimi plakala,gdy ja bralam od poprzedniej pani do domu,bo czula,ze juz jej wiecej nie spotka.

Gość naprawde mi zle
Myslalam o kazdym tym rozwiazaniu, ale zeby placic komus nie mam pieniedzy, na rodzine no nie moge liczyc, bo to rodzina pracoholików. Piesek byl u mnie wieczor, noc i poczatek dnia, moze sie jeszcze nie zorietowal, ze to jego nowy dom? Jak przyszla moja bratowa po niego, to sie ozywil zaczal sie bawic, poszedl za nia bez problemu. Tylko, ze teraz ja jestem zdrugotana.

Gość miki z afryki
poszedl za Twoja bratowa,bo byla pierwsza osoba,ktora go wziela od matki.Ale niestety na pewno pomyslal,ze ida tylko na spacer.Jakas staruszka emerytka milosniczka zwierzat moze sie zgodzi zostawiac z nim za 100zl miesiecznie.Hotel to najdrozsza opcja.

Gość miki z afryki
jak nie masz domu z ogrodem,to nie wyprowadzaj go na dwor dopoki nie bedzie zaszczepiony na nosowke.Teraz juz tesknic,a potem niestety bedziesz tesknila jeszcze bardziej.Poza tym piesek tez niestety za Toba na pewno teskni.Poza tym pamietaj,ze piesek moze zle trafic i nie masz pewnosci,czy nie bedzie np.bity przez nowego wlasciciela.