Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqrka.

czy za mala na tance??

Polecane posty

Gość qqqrka.

czy dla dziewczynki ktora ma skonczone 5 lat naprawde nie ma zadnych klubow tanecznych??Chcialam corcie zapisac na jakies tance, bardzo chciala i wiem ze lubi, ale gdzie nie dzwonilam to jest za mala... :/ a jestem z wroclawia wiec miasto duze. Stracilam nadzieje juz. Czy wasze dzieci chodza na takie zajecia??I ile maja lat??

Są grupy dla małych dzieci. Moja już w zeszłym roku chodziła na takie zajęcia umuzykalniające, a od września będzie chodziła na balet ( a raczej zajęcia taneczne z wprowadzeniem do baletu). Ma niecałe 3 latka. Nie wiem z jakiego miasta jesteś, ale u nas jest dużo ofert dla małych dzieci.

Moja siostrzenica ma 4 lat i już od roku chodzi do szkoły tańca. (warszawa) Ja również córki chce posłać jak skończą 3 lata i problmeu w tym nie ma.

a już doczytałam, ze z Wrocławia. Ja z Krakowa. Moze powinnaś popytać po przedszkolach i klubach malucha oni tam organizują takie taneczne warsztaty dla dzieci.

Gość qqqrka.
jestem z wroclawia, pisalam juz :) No ale u mnie nie ma nic, dzwonilam i ciagle jest za mala...

Wejdź na "klub mam z krakowa" to pogadamy. Nie będziemy koleżance tematu zaśmiecać. Moze się znajdzie ktoś z Wrocławia kto coś podpowie.

Gość takie gówniary i chodzo
na tańce i balety a na palcach też już stają , śmiech na sali