Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20 lat...

czy to zle?

Polecane posty

Gość 20 lat...

Mam 20 lat i jestem dziewica. Nie wstydze sie tego jedynie nie rozumiem dlaczego takie osoby jak ja czesto sa z tego powodu wysmiewane! Nie zrobilam tego z zadnym z ktorym bylam poniewaz zawsze obawialam sie ze moze nie ten, ze moze tylko na tym mu zalezy, a ja po prostu wole oddac sie temu jedynemu. Zostalam tak wychowana, rodzice zawsze mi wmawiali zebym sie szanowala i nie widze w tym nic zlego ze jestem dzieica! Dlaczego inni ludzie tego nie szanuja???

Zawsze możesz mówić że nie jesteś :classic_cool: a ten co będzie kiedyś z tobą w łóżku będzie miał niespodziankę ;)

e nie no no cos ty chlopaka nie zalezy na tym oni sa inni bo kochaja i przytulaja a nawet poglaskaja

Gość 20 lat...
Tia... niespodzianke by mial:p Ale z chlopakiem to akurat moge byc szczera:)

Gość hłe hłe hłe
O matko. Kto ci takich głupot naopowiadał. Seks to nic nadzwyczajnego normalna czynność na co tu czekać? To tak jak byś z wysraniem czekała na ten jeden cudowny kibel

Gość 20 lat...
Ja mam do tego inne podejscie, nie zamierzam tego robic z byle kim zeby potem mieli mnie za kurwe, daj spokoj

Złe jest to, że ktoś w ogóle się nad czymś takim zastnanawia. Ja jakoś nigdy nie rozpowiadałam nikomu o tym, czy jestem dziewicą czy nie. Co wy macie za znajomych? :o

Gość hłe hłe hłe
Seks jest dla ludzi. Ja nie mam żadnej mojej koleżanki za kurwe a seks uprawiają.

Gość 20 lat...
Nie mowie o tym kazdemu, po prostu widze jaki ludzie maja do tego stosunek...

20 lat miałam cztery lata temu, czyżby stosunek ludzi aż tak drastycznie się zmienił od tego czasu?

Gość też byłam dziewica po 20
ale nie obnosiłam sie z tym po co i na co miałam wszystkim o tym opowiadać ?! A Ty wszystkich o tym fakcie informujesz ? , chyba tak bo skąd wiedzą . Pytanie po co to robisz przecież to Twoja prywatna sprawa !!

Gość moim zdaniem PO PROSTU
Moja przyjaciolka wypeplala, a nie ja takze nie miejscie do mnie pretensji. A na temat sexu nie rozmawiam z ludzmi z ktorymi nie mam blizszych stosunkow. Ale z tego co dziewczyny mowia to potepiaja takie jak ja

Gość X1X1X
Ludzie zawsze gadali, gadają i gadać będą. Nie warto się nimi przejmować! A jeżeli śmieją się z tego twoi przyjaciele, to chyba z nimi jest coś nie tak.

Gość to zalezy jakich masz znajomyc
moje kolezanki np. wstydzily sie przyznac do tego, ze juz to robia, chociaz wiedzialam, ze juz robia

Gość 20 lat...
Ciesze sie ze moj chlopak normalnie to traktuje:)

Gość 20 lat...
Jedna moja przyjaciolka mi sie nie przyznala poniewaz ja nie mam doswiadczenia, natomiast chwalila sie tym ktore maja juz pierwszy raz dawno za soba. Troszke mi sie przykro zrobilo bo przyjaznimy sie

Nie jest to złe.To znaczy że dobrze sie prowadzisz,gratulacje:) ... www.skapiec.pl/gadzety.html#from41355

Gość 25cio letni prawiczek
Wszystko się opiera czym jest seks dla kogoś. Jak będziesz to traktować jako coś wyjątkowego i tylko dla tego jedynego to możesz się nie doczekać. Z kolei nie możesz też dawać pierwszemu lepszemu. Nie martw się ja też czasem czuje się skrzywdzony przez los bo mi też nawciskali kitu że seks to wielkie dopełnienie miłości i inne duperele :( mam tak wyprany mózg do dzisiaj ..skutkiem czego boję się związać z kobietą bo wiem ,że ona będzie się chciała kochać ze mną za jakiś czas ,a ja tego nie potrafię tak dobrze jak bym chciał. Koło się zamyka lata lecą ,a ja dziwaczeje ;/ ..Więc zrób no z kolejnym normalnym chłopakiem..ulżyj sobie