Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mambooo

narzeczony murzyn-to coś złego?

Polecane posty

Gość samcianie samcia
Nie tylko Polki. Pojedz sobie do niemiec, Anglii czy USA. Malo tego w USA spotkasz niejednego faceta prowadzajacego sie z Chinka:D. I to juz nienejlepiej swiadczy o wielkosci przyrodzenia takiefo faceta, skoro moze jedynie Chinke zadowolic :o

Gość dr Alina Putz-Schlutz
"Polki to są teraz k00rwami Europy! Polki patykiem nie ruszę!". Tak mój mąż mówi, a jest on i był kobieciarzem z najwyższej półki światowej!

od wieków jest tak, że te nędzne czarne półmałpy były sługami białej rasy. nawet biblia o tym mówi. wg biblii, początek ludom afrykańskim dał Cham, syn Noego " Niech będzie błogosławiony Pan, Bóg Sema! Niech Kanaan będzie sługą Sema! Niech Bóg da i Jafetowi dużą przestrzeń i niech on zamieszka w namiotach Sema, a Kanaan niech będzie mu sługą." dla niezorientowanych - Jafet to wg biblii protoplasta indoeuropejczyków a Sem - semitów

Gość Mam chlopaka
Nie rozumiem jednej rzeczy Czym sie rozni chlopak hindus czy czarnoskory od bielego chlopaka ? Czy bialy jest lepszy tylko dlatego ze jest bialy ? moze polscy biali panowie sa po prostu zazdrosni, poniewaz polki coraz czesciej wybieraja na swoich zyciowych partnerow wlasnie obcokrajowcow.

Gość
bibli ato jedno wielkie G. **** heh węc nie wyjezdzaj tu z durnymi zabobonami nedouczony trolu :D

Kamecha, sam jesteś szmatą i to bardzoooo tępą... i tyle w temacie bo z sukami nie gadam🖐️ Sucz- olej dupka!

a to, że polki coraz częściej wybierają na swoich partnerów obcokrajowców to fakt częściej bo po otwarciu się granic łatwiej mogą wozić swoją kurewską, puszczalską pizdę po europie i popuszczać szpary na lewo i prawo :) polki to szmaty i wie o tym cała europa a także pół afryki i część azji mniejszej :)

Gość
kamecha jestes zalosny do potegi !!!!!!!!! co z tobą jest nie tak ??? ja nie znam nikogo w twoim wieku twej płci ( fakt jestes jedynym obojniakiem jakieg miałam szanse spotkać ) pzesiadującego na babskim forum godzinami podjącego sie w dodatku za męzczyzne hehehe i z tak niskim IQpozwól sobie pomoc !!!! znajde ci specjalistów kchanie :D

sucz może olać co najwyżej swojego starego, który też ją olał bo jest dziwką czarnych a on nie ma nic lepszego do roboty bo PRL się rozleciał i nie ma na kogo donosić :(

Gość Mam chlopaka
kamecha musisz byc bardzo nieszczesliwy pewnie nie miales nigdy kobiety i dlatego wyzywasz sie na forum dla kobiet

sucz, wątpię byś w ogóle znała kogokolwiek, nie tylko w moim wieku sądząc po wielu twoich wypowiedziach, jesteś osiedlową szmatą, która swoje znajomości buduje na obciąganiu i obrażaniu uczuć religijnych i nazywaniu ludzi wierzących zacofańcami, nie mając jednocześnie żadnych kontrargumentów :) dzieci aparatczyków ormo są dosyć ciężkie w dyskusji :(

Gość
kamecha musisz mie bardzo żałosne zycie i teraz juz pisze powaznie szkoda mi takkich ludzi jak Ty ... nic nie osiągną... nic ne znaczą... nic nie wiedzą i nikt się z nimi nie liczy ... jako ze jestes mym totalnym przeciwienstwem trudno pojąc mi twą bezadziejna sytuacje heh więc ... zegnam :D pewnie w zyciu codziennym jestes jednym z tych szaraczków przemykających cichaczem przez zycie "międy smietnikami" :D

nic nie znaczy pewna szmata, która obnosi swoją wytapetowaną facjatę po babskim forum, nie ma absolutnie żadnych kontrargumentów, jest ateistką i puszcza się z czarnymi :) jesteś taka coool :D

Gość kamecha ty padalcu

Gość kamecha frajerze ty
tez pokazywales swoja nedzna facjate na tym forum wiec nie chrzan. ty sie czepiasz, ze ktos nie szanuje twoich uczuc religijnych :o. a wyzywanie od ku*ew jest chrzescjanskie? :o

Gość ---656---
fiu fiu co za poziom dyskusji :D żenujący A co do osób upubliczniających własny wizerunek - to już chyba jakaś anomalia LOL

wystawiła swoją fotełe bo po prostu szara myszka pragnie być doceniona, więc znalazła jedyną fote, na której nie wygląda jak Renata Geber i pragnie komplementów :*

Gość o rzeszty
narzeczony murzyn sam w sobie to nic zlego, tylko musisz wyeliminowac ze swego otoczenia zacofanych polaczkow, co zamiast zdrowego rozsadku i rzetelnej wiedzy maja w mozgu caly wachlarz zabobonow. bo tacy po prostu beda ci dokuczac, co chyba sama juz zauwazylas. rodzinie sie nie tlumacz, twoje uczucia sie licza, nie ich przesady. zycie masz jedno i masz prawo byc z facetem obojetnie jakiego koloru.

Gość konsorcja
nie szara myszka, tylko raczej pusta wytapetowana lala, dla której wygląd to podstawa bytu Szkoda tylko, że główką nie ruszy i nie pomyśli co będzie np. za 20 lat Wtedy ani ta buźka, ani ta dupka nie będą dla nikogo kuszące

oj biedny jest ten komecha. poprzez ublizanie kobiet (bo widze, ze to juz nie pierwszy raz) dowartosciowujesz sie. mysle, ze w twoim zyciu byla juz taka, ktora cie skrzywdzila i teraz masz problem. nie mozesz sobie poradzic, ze niektore kobiety sa madrzejsze od ciebie, bardziej tolerancyjne. jezeli twoja slowa sa szczere, to w moich oczach jestes nikim.

bądźcie obiektywni brzydka nie jest, szkoda tylko, że jest tępa i kopuluje z czarnymi ja spadam udawać życie osobiste, trzymajcie się ludy 🖐️

Gość maszka322
nie rozumiem, jakie to ma znaczenie..? i co Cię interesuje, co myśli Twoja rodzina. a przesąd, że murzyn robi dziecko i zostawia jest tak samo idiotyczny jak to, że blondyni to podrywacze;p cecha charakteru nie zależy od niczego jak tylko od właśnie charakteru. więc nie rozumiem. masz się kierować zasadą "kocham mężczyznę" a nie kocham murzyna.. nad czym tu się w ogóle zastanawiać?! ;/ a jak ktoś napisał, że w WB na mulata będą wołali kundel to ma dziwne pojęcie o świecie. to tylko w Polsce żyją tacy idioci, żeby dzieci od kundli wyzywać. bo są ksenofobiczni i troszkę zwichnięci.. a tam co drugie dziecko to mulat metys czy jeszcze inna meiszanka. także bez takich proszę, bo to śmieszne, a nie mądre. jeszcze do autorki taka mniej ważna sprawa- mulatki są boskie

Gość poslanka
Porownaj sobie takiego np. kamechę i swojego chłopaka i podejmij decyzję. Myślę,ze nie bedziesz miała z tym wiekszych problemow. Jedyne na co radzę zwrocić uwagę, to jego wyznanie. Ze względow ogolnie znanych ,odradzam Ci związek z muzułmaninem. I dobrze byłoby, gdybys nie musiała wracać z narzeczonym do Polski. Zyczę duzo szczescia.

Gość maszka322
ps tak swoją drogą- jeśli autorka w ogóle zadaje takie pytanie, jakim jest ten wątek to nie dorosła jeszcze ani do związku ani tym bardziej do dzieci ;))

Gość maszka322
"czywidziałaś żeby pies współżył z kotem ? albo żaba z biedronką? Nie da się - to są inne gatunki. Tak samo człowiek biały i czarny - INNE GATUNKI. TEGO SIĘ NIE MIESZA. Aż tak jesteś zdesperowana? " a tego to już w ogóle nie będę komentowała. wchodzi dziecko, co nawet podstaw biologii nie zna i wygaduje bzdury płakać się chce.. idź się w łeb pierdolnij czymś ciężkim, bo świat się Ciebie powstydzić może...

Gość maszka322
Kamecha, czy ty naprawdę uważasz, że czarny kolor skóry wskazuje na brak higieny? czy tylko udajesz kretyna? bo mnie się w głowie nei mieści jak można nie mieć wiedzy podstawowej i wypowiadać się na ten temat. mam nadzieję, że jesteś takim młodziutkim wyznawcą JP i jeszcze cie przejdzie ta pustka w głowie, bo jeśli jesteś dorosłym facetem to współczuję każdej, która Cię w życiu spotka.

Gość
zobacz sobie jego roczik :) on jes zwyczajnie ograniczony cóż ... to biologia tez tlumaczy :

Gość konsorcja
biologia nic nie tłumaczy, bo nie jest osobą, podmiotem etc. Na podstawie nauki jaką jest biologia można jakieś zjawisko wytłumaczyć, wyjaśnić etc. ktoś chce być mądrym, ale fundamentów brak ot taka namiastka

Gość
zwyczajnie zalozyłam iż to przeczytasz... w wyniku czego zanizyłam poziom wypowiedzi, aby ułatwić Ci przyswojenie owej wiedzy :D ot co :)