Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asica28.............

i co ja mam teraz zrobic?? oklamywalam go

Polecane posty

poznalam faceta. przyjaznilismy sie pewien czas a potem zosyalismy para. lacznie znamy sie juz 3 lata, para jestesmy od pol roku. no i do sedna. jestem nadal dziewica (wiek w nicku) i nigdy nie powiedzialm mu o tym. nie mysl;alam ze ta przyjazn rozwinie sie w zwiazek dlatego nie czulam potrrzeby nformowania go ze jestem niedosiwdaczona. jak zartowalismy na temat seksu to zawsze potrafilam wczuc sie, w teorii jestem obtrzaskana wiec facet myslal ze mialam p-rzynajmniej jendego partnera seksualnego. a teraz... jestesmy razem i ja ciagle unikam bzlizenia bo boje sie po 3 latach powiedziec mu ze jestem dziewica i ze oklamywalam go ciagle. nie wiem kiedy to powiedziec. moze przed samym faktem inicjacji? ale jak mu powiedziec? nie jest to dla mnie jakis wielki powod do dumy wiec troche mi wstyd ze taka niedojda jestem i w wieku 28 lat nadal nie jestem kobieta prawdziwa.... 😭

Gość lo matko nic nie bylo miedzy
Wami??? pogadaj z nim, przeciez sie kochacie nie? Mysle, ze bedzie zadowolony... nie boj sie, bo nie ma czego!!

Gość moim zdaniem PO PROSTU
nie masz powodu zeby sie obawiac:) nie powiedzials mu wprost ze nie ejstes dziewica, to tylko jego domysly takze nie oklamalas go:)

no wlasnie, pol roku juz razem jestesmy i tylko konczy sie na pocalunkach bo ja sie wstydze tego ze nigdy golego faceta nie widzialam a on mysli ze po prostu jeszcze chce poczekac :O a ja ze wstydu nie chce choc go pragne boje sie ze bedzie zly, zaskoczony i w ogole :O

no tak, wprost mu nie powiedzialam ze z kims spalam, ale na przyklad opowiadalam mu co lubie (lub chcialabym) zby facet mi robil,m albo ze bylam z kims kiedys i np jak on sie podniecal to byl bardzo glosno :O tak po alkoholu takie rozmnowy wyszly, wprost nie mowilam nigdy ze nie uprawialm seksu lub ze go uprawialam, ale sugerowalam mu ze nie jestem dziewica. boje sie ze bedzie zly ze jednak sugerowalam ze mialam faceta :O nie wiem co robic :(

zaluje nawet ze nie poszlam do lozka z wczesniejszymi partnerami,ale jakos wtedy nie czulam tego czegos widzialam ze im zalezy na seksie i przeciagalm a potem znajomosc sie urywala. jak poznalam jego nie bylam dlugo juz z nikimi a potem sie zakochalismy w sobie i tak poszlo. nawet zaczelam szukac tematow jak sie samej rozdziewiczyc, ale no nie dam rady, nawet tampona nie potrafie sobie zalozyc bo mnie boli 28 lat.. no po prostu nieszczescie chodzace ze mnie :(

Gość Bigusia_111
Powiedz mu o tym. Moim zdaniem powinien być zadowolony. Najgorsze co może być, to ukrywać to co czujesz. Mój eks chłopak unikał seksu, jak się tylko dało. Nie wiedziałam o co chodzi, obwiniałam siebie o to, miałam kompleksy. Nie chciał o tym rozmawiać, czekałam długo, bo dużo dla mnie znaczył. Ale wkońcu nie wytrzymałam, bo seks nie jest najważniejszy, ale jak się czuje upokorzenie kiedy odrzuca Cię osoba którą kochasz, to wkońcu ma się dosyć. I kiedy już go zostawiłam, powiedział mi dlaczego to robił, bo miał kompleks, o którym nie chciał mówić i nie miał ochoty na seks. Gdyby powiedział mi o tym kiedy problem się pojawił chciałabym mu pomóc. Ale teraz już za dużo upłynęło czasu, za długo czułam się odrzucona i niechciana...

autorko tematu ... to ze jestes dziewica w twoim wieku to REWELACJA... Jestem kobieta i duzym doswiadczeniem zyciowym ... wiec wirz mi na slowo ... kazdy facet chcialby dziewicy z zone!!! Gratuluje ... Zamiast sie wstydzic to badz z tego dumna!!!!

Gość bojabojaboja
Twój problem to najwyraźniej nie brak doświadczeń ale niska samoocena. Fakt, bardzo źle zrobiłaś nie mówiąc mu od razu. Ale to akurat nie ma znaczenia teraz. Najważniejsze to, żebyś teraz się zebrała na rozmowę o tym. Bo im dłużej będziesz odwlekała tym gorzej dla Ciebie. I ja bym na Twoim miejscu nastawiła się na to, że może się wkurzyć. Ja bym osobiście odczuła to jako oszukiwanie. I w zależności od tłumaczeń zastanowiła się czy warto być z kimś kto nie potrafi być szczery. No i uważam, że najgorsze co możesz zrobić to powiedzieć mu przed samym zbliżeniem. Bo w bardzo niefajnej sytuacji go postawisz.

Gość bojabojaboja
Powód do dumy to by był jakby powiedziała mu od razu, a że ściemniała to się wstydzić powinna. I po co miał się jej facet pytać jak autorka sugerowała mu, że nie jest już dziewicą. To jest oszustwo.

Gość kobetkaaaaaaaaa8
facet bedzie napewno zadowolony, to świadczy o Tobie ze sie szanujesz:-)

Gość *hmmm*
Z mojego doswiadczenie mezczyzni wola kobiety doswiadczone ktore nie leza w loko jak kloda tylko maja swiaodmosc swojego ciala wiedza co lubia i jak i orientuja sie co mezczyzna sie podoba i co ich podnieca. Przedewszystkim prawdziwej bliskosic fizycznej kobieta musi sie nauczyc i zjamuje jej to jakies 2-3 lata bo sex nie polega na tym zbey wlozyc i wyjac ..... Oczywiscie facet jak kocha to nie bedzie mu przeszkadzalo dziewictwo ale nie wiem czy z radoscia bedzie odgrywal role nauczyciela i czekal az niewiasta go dogoni nauczy sie swojego ciala ......

*hmmm*-wolą doświadczone?????????????????????????????????????????????????????????????????????? aa gdzie mają zdobywać doświadczenie????????????????????????????

Gość *hmmm*
Oczywiscie ze w zwiazkach Sex jest nieodlaczna czescia relacji damsko meskiej. Nikt nie mowi ze trzeba sie puszczac na lewo i prawo ale jesli ktos ma stalego partnera to samo przez sie rozumie sie ze bliskosc fizyczna to pewien etap zwiazku ....

Gość *hmmm*
Wybacz ale 28 lat to juz troche duzo w tym wieku kobieta to juz zazwyczaj bardzo doswiadczona osoba ktorej sex przynosi bardzo duzo przyjemnosci i z ktorego umie czerpac pelnymi garsciami. Zreszta mniej wiecje w tym wieku kobiety biologicznie maja najwieksza ochote na sex.

hmmm - no to mnie pocieszylas nie ma co :( zastnawiam sie czy go nie rzucic a z nastepnym juz od poczatku byc szczera, boje sie ze sie wkurzy, bedzie mi glupio i bede czula sie taka mala dziewczynka ktora trzeba wszytskiego uczyc, a mam 28 lat, wlasna firme, mieszkanie, a tu ... :( i jak mu to powiedziec? bedziemy sie calowac i nagle "przepraszam kochanie, ale zapomnialam 3 lata temu ci powiedziec ze jestem dziewica" co za upokorzenie :(

Gość ale napewno juz to sama
robilas ? Ja zaczelam majac 19 ale od pieszczot i seksu oralnego.To byla pierwsza milosc i nie zaluje,ze dalej sie nie posunelismy.Potem dowiedzialam sie,ze mial wiele kobiet,ale mnie do konca nie mial.:) Takie potezne,wspaniale orgazmy mam dopiero z drugim mezem.Jestem juz po trzydziestce. Jezeli sie kochacie to piekna przygoda przed Wami. Napisz jak zareaguje...mam nadzieje,ze to doceni.:)

Gość ale napewno juz to sama
Czy Ty go kochasz ? Dziwi mnie,ze myslisz.by go rzucic ... Ja nie bylam wcale, tak naprawde, doswiadczona majac 28 lat.Roznie sie w zyciu ludziom uklada.Zawsze czekalam na milosc.:)

Gość i jak tam autorko

wczoraj znowu sie widzielismy. nie zaprosilam go do siebie do miezkania bo balam sie, ze moze wynikanc cos intymnego. bylismy w restuaracji, on pojechal do domu :( czuje sie okropnie, nie umiem mu tego powiedziec :O

Gość autorko Ty tak na powaznie
????????? boisz sie rozmowy ???

Gość autorko Ty tak na powaznie
Autorko moze przezylas jakis dramat jak bylas mala...? Ja przezylam gwalt jako nastolatka. Dlaczego tak sie boisz ?

Gość toureet
słuchaj, on raczej się ucieszy :) powiedz mu, że miałaś facetów, robiliście różne rzeczy ale do zbliżenia nie doszło on zrozumie ;) nie ma co chować głowy w piasek :) przecież facet może jęczeć z podniecenia bez stosunku :) można też robić różne różności tak samo namiętnie bez finiszu, prawda:)?

Gość ejbisi
Ja cię w sumie rozumiem. Tzn uważam że to paranoja, że w tej chwili kobiety się wstydzą, że są dziewicami, kiedys było na odwrót. Ale jesli to taki problem to idz do ginekologa na zabieg rozcięcia blony dziewiczej i tyle. Albo niech ci tam zajrzy do srodka bo np ja w ogole nie mialam blony dziewiczej i mialam odwrotny 'problem' - podczas pierwszego razu nie mialam zadnej krwi ani nic i facet tak srednio mi wierzy ze bylam dziewica hehe.

Szczerze powiedziawszy, jeśliby kobieta miała kogoś wcześniej mi by się nie wiadomo ile nie chciało czekać. Albo baba ma jakieś zaburzenia po poprzednim, albo próbuje manipulować (dłużej poczeka b- bardziej doceni). Dziewicę jeszcze można zrozumieć. Uważaj autorko z tymi gierkami, bo sie doigrasz.

Gość no i dobrze ci tak skoro
KLAMIESZ, to jestes ZAKLAMAN BABA! I GOWNO WIESZ O PRZYJAZNI. i takie jak ty zostaja satrymi pannami albo samotnymi matkami, bo szybko chca urodzic i daja dupy pierwsszemu lepszemu. skoro w wieku 28 LAT nie umiesz byc kobieta, tylko dzieckiem - wspolczuje... jakbys miala 20, 21 lat, to jeszcze mozna zrozumiec gowniarskie zagrywki i klamstwa na gg, na NK i takie tam... ale w tym wieku?:O

Gość NO PRZECIEZ KLAMIEMY
Z MILOSCI, CZYZ NIE? ZWLASZCZA BABY KOMBINUJA I SOBIE GRAJA, BO PRZECIEZ TO Z MYSLA O KOCHANEJ OSOBIE, NIE?:O TO DLA DOBRA TEJ OSOBY - DLATEGO KLAMIA BABY:D:D:D:D szkoda slow...