Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asica28.............

i co ja mam teraz zrobic?? oklamywalam go

Polecane posty

Gość asica28.............
macie racje. powiem mu, ze nigdy wprost mu nie powiedzialam ze nie jestem dziewica a z facetami moglam uprawiac tylko oral, a do stiosunku nie doszlo, wiec go tak po prawdzie nie oklamalam :( ciezka sprawa, ale musze jakos wybranc z tego ale ten zabieg mnie zainteresowal - poszlabym do gina i co? prosze o rozciecie blony? tak na poczekaniu? a to boli? powiem szczerze ze chetnie bym to zrobila :O z moim widzimy sie dzisiaj. nie wiem czy sie odwaze na rozmowe 😭

Gość w temacie
gratuluje, na pewno będzie zadowolony. I nie ma się czego wstydzić. Powodzenia :-)

Gość wrzuć na luz_
asica28---->>> nie przejmuj się, ja byłam w podobnej sytuacji. u mnie było tak, że zakochałam się w kimś i nie powiedziałam mu, że jestem dziewicą. miałam troszkę mniej lat niż ty ale i tak dużo jak na inicjację. w każdym razie podczas pierwszego razu nie powiedziałam mu. był czuły i delikatny, wyszło super i cieszę się, że moje czekanie się opłaciło :) kiedyś jak lezeliśmy obok siebie powiedziałam mu, że jest pierwszą osobą z którą się kochałam. był bardzo pozytywnie zaskoczony i dziwił się dlaczego nie chciałam powiedzieć wcześniej :D Czasami sobie myślę, że może późno rozpoczęłam życie seksualne ale za to jak pięknie. uwielbiam się kochać :) po prostu chyba dojrzałam :) Co do twojej sytuacji - zastanów się: - kochasz go? - ufasz mu? - chcesz żeby twój pierwszy raz był z nim? Jeśli odpowiedz na wszystkie 3 pytania brzmi tak, nie wachaj się. Nie odczytuj brak doświadczenia za coś negatywnego. Będzie mu bardzo miło, gdy będzie cię wszystkiego uczył. Najbardziej niezręczne jest to, że zasugerowałaś mu, że kiedyś z kimś byłaś ale i to da się odkręcić. gdy będziecia razem, podczas pieszczot, gdy zrobi się milutko powiedz, że nie masz doświadczenia, bo do tej pory nie spotkałaś nikogo z kim chciałabyś kochać się, że byłaś w kilku związkach ale nigdy do niczego nie doszło. Trzymam kciuki i życzę wam, żeby to był cudowny pierwszy raz, a potem wiele następnych :)