Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BASIA0000

Dobre domowe sposoby na katar i kaszel

Polecane posty

Gość BASIA0000

właśnie znacie jakieś skuteczne sposoby i szybko działające?

Gość BASIA0000
hej POMÓŻCIE PROSZE NA PONIEDZIAŁEK MUSZE BYĆ W MIARE ZDROWA!!!!PLEACE!!!!

mój mąż wchodzzi do wanny i odkręca gorącą wodępo takiej nasiadówce wchodzi pod kołdrę jak się tak wypoci to na drugi dzień jest zdrowy {albo robi poprawkę} ja raz spróbowałam serce chciało mi wyskoczyć z piersi wolę użyć "grypolek"

Gość miriano524
Myśmy zainwestowali za poradą lekarza w inhalator Sanity Simple. To dla naszej córki jest głównie kupowane bo ona ma problemy z płucami. Kompresor pracuje wydajnie i cicho, inhalacja dużo czasu nie zajmuje, spokojnie można wygospodarować te kilka chwil w ciągu dnia żeby taki zabieg przeprowadzić. Nie jest to uciążliwe, także polecam każdemu nie tylko w terapii ale też zwykłej profilaktyce.

Gość jago225
Powiem tak, na pewno są bardziej skomplikowane inhalatory z szerokim zakresem funkcji, ale też prostsze którymi można taką samą dobrą terapię przeprowadzić. Ja mam zdecydowanie mniej uzbrojony aparat Sanity Simple i nie potrzebuję większego. Mały, ergonomiczny, a przez to można go sobie praktycznie wszędzie bez problemu ustawić. Jeszcze dodatkowo ma bardzo długi przewód z zasilaniem.