Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

A co gdy....

Polecane posty

Gość

Mam 17 lat i stoję przed moim życiowym problemem: jestem dziewicą i chcę zacząć uprawiać seks. Jestem z moim chłopakiem już prawie 2 i pół roku i wspólnie podjęliśmy tą decyzję. Chcemy skorzystać tylko z prezerwatywy. Tabletek nie biorę, ponieważ mam problemy z przyjęciem jakiegoś środka, po prostu organizm je odrzuca. Czy myślicie, że prezerwatywa wystarczy? A co gdy pęknie? Tabletki na "wybicie" plemników z organizmu wystarczą?

Gość to wreszcie zacznij jesc ty an
mi mozesz obciagnac jestem do dyspozycji

Gość gmjdtag
By miec sto procent mozesz tylko nie uprawiać sexu. Nie ma pewnych metod. Nawet tabletki nie dają całkowitej pewności. Mozna jechac bez zabezpieczeń latami i nie wpaść a mozna sie zabezpieczyć tabletkami i guma i mozna wpaść. Nie mysl o tym bo stres Cie zje i nie bedzie to przyjemne. Guma zazwyczaj wystarcza ale niech przeczyta instrukcje :) jak poprzesz to jeszcze czymś to juz naprawde ok. Nie rob paniki i baw sie skoro jesteście siebie pewni http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==

Gość było troche tego
kup sobie globulki dopochwowe

Gość było troche tego
sa i takie które bierzesz przed i po, polecam po, bo silnie sie pienią

Gość gmjdtag
By miec sto procent mozesz tylko nie uprawiać sexu. Nie ma pewnych metod. Nawet tabletki nie dają całkowitej pewności. Mozna jechac bez zabezpieczeń latami i nie wpaść a mozna sie zabezpieczyć tabletkami i guma i mozna wpaść. Nie mysl o tym bo stres Cie zje i nie bedzie to przyjemne. Guma zazwyczaj wystarcza ale niech przeczyta instrukcje :) jak poprzesz to jeszcze czymś to juz naprawde ok. Nie rob paniki i baw sie skoro jesteście siebie pewni http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==