Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caryca.katrina2

POWRÓŻĘ PIERWSZYM 10 OSOBOM

Polecane posty

Zasady: 1. Imię+data urodzenia (dobrze jeśli pytanie dot. innych także ich dane) 2. TYLKO 1 pytanie! 3. Tylko czarne nicki. 4. Skończone 18 lat :classic_cool: 5. Wróżba BEZPŁATNA - w zamian proszę jedynie o komentarz do tego, fajnie jakbyście po jakimś czasie dali znać jak się potoczyło... No i miło jeśli zostawicie opinie tutaj: http://carycakatrina.wordpress.com/2010/01/30/ksiega-gosci/ Zasady odnośnie pytań: 1. Nie odpowiadam na pytania "kiedy?", czas formułuję jedynie w pytaniu, czyli np. określam, że pytam o najbliższy rok. 2. Nie kładę kart na całe życie, tzn...rozsądku, czas o jaki pytacie max. 3 lata. 3. Nie odpowiadam na pytania odnośnie osób trzecich. Pytanie musi Ciebie w jakiś sposób dotyczyć. Odpowiedzi będą do max. 3 dni (część na pewno dziś), jak ktoś nie chce na forum, można dopisać maila, wtedy tam odeślę odpowiedź. Stary wątek: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4342509&start=0 Jak zbierze się 10 próśb spełniających wymogi w jednym poście podam nicki, którym powróżę ;)

czy będę w związku z tym mężczyzna, ewa 2.10.79 i 30.09.63, kiedy przeprowadzi sie do mojego miasta, czy uda mam się stworzyc zwiazek

Gość Gosiak_08
Małgorzata 08.01.1992 Czy uda mi się stworzyczczęśliwy związek?

mam ochotę >> 1 pytanie! Czy stworzycie związek to jedno a czy sie przeprowadzi to drugie, bo możecie stworzyć udany związek...na odległość :P Gosiak_08 >> Czarne nicki...

Witam, Anna 27.06.77, chodzi mi o życie uczuciowe i pracę. Czy sprawy związane z pracą rozwiążą się w marcu wreszcie. I uczucia dotyczą 3 Panów. Pierwszy mój ex mąż Marek 14.06.76, czy jest naprawdę szczęśliwy w nowym związku? Czy jego myśli wracają czasami do czasów gdy byliśmy razem? Artur,18.09.76 niedawno go poznałam, chciałam wiedzieć czy nasza znajomość ma jakąś przyszłość, Paweł 24.04.74, czy zakończyć wkrótce to znajomość, czy jeszcze poczekać i nie poddawać się? Z góry dziękuje

moze ja sie zalapie... Maria 19.10.87 gdzie poznam swojego partnera? czy kolezanka mnie z kims zeswata?

1. enjoy_the_silence 2. ja ci pokażę 3. jam jest czupurek (z tym, że to na "stałe" nie znaczy mam nadzieję "do śmierci"...) 4. dumna mama 5. christine 6. mam ochotę (choć i tak naginasz, sama ułożę pytanie bo Twoje to nadal 2...) 7. jędzusia 8. ... 9. ... 10. ... A tych, których nie wymieniłam : przeczytać mój pierwszy post ze zrozumieniem ;)

moze wydawac sie ze to 2 pytania, ale tak naprawde dotyczy tego samego:P wiec-gzie poznam swojego przyszlego partnera? Maria 19.10.87

Marina, dopisuję Cię ale nie rób ze mnie głupiej, ok? ;) To były 2 pytania. 1. enjoy_the_silence 2. ja ci pokażę 3. jam jest czupurek (z tym, że to na "stałe" nie znaczy mam nadzieję "do śmierci"...) 4. dumna mama 5. christine 6. mam ochotę (choć i tak naginasz, sama ułożę pytanie bo Twoje to nadal 2...) 7. jędzusia 8. marina09 9. ... 10. ... Zostały 2 miejsca...

cyberdupa >> Nie do mnie pretensje, są dalej 2 miejsca... Ania7718 >> Przeczytaj mój pierwszy post ZE ZROZUMIENIEM, potem swój i będziesz wiedziała dlaczego Cię nie wpisałam... ja ci pokażę >> No widzę, przecież Cię wpisałam :)

1. enjoy_the_silence 2. ja ci pokażę 3. jam jest czupurek (z tym, że to na "stałe" nie znaczy mam nadzieję "do śmierci"...) 4. dumna mama 5. christine 6. mam ochotę (choć i tak naginasz, sama ułożę pytanie bo Twoje to nadal 2...) 7. jędzusia 8. marina09 9. trampki pelego 10. ...

caryco ale to chodzi Ci o osoby trzecie? czy zle sformułowane pytanie?

Na stałe, niekoniecznie do śmierci, ale czy będzie to poważny związek i długi. Czyli np. ślub, bo jak na razie to w każdym facecie znajduję coś co mi nieodpowiada i nie są to błachostki.