Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona kafeteriuszka

Z przykrością stwierdzam że moja siostra należy do tych idiotek z nk

Polecane posty

Co parę dni wrzuca sobie fotki z cycami na wierzchu,w miniówkach,do tego sztucznie pozowane,z dzióbkiem :O Za każdym razem jak gdzieś wychodzi,robi sobie fotki w wyjściowych ciuchach i wrzuca :O Próbowałam jej dać do zrozumienia,że zachowuje sie głupio i śmiesznie,ale albo tego nie widzi,albo nie chce widzieć.A mi niemal za nią wstyd,wiem jak ludzie się śmieją z takich osób,zresztą sama to tu często robię...

Taaak. rozumiem to. coprawda nie mówię o swoim rodzeństwie ale ogólnie o tych "sexi" fotkach... Są żałosne... Teraz podobaja się chłopakom, ale za kilka lat Ci chłopcy wspominając je stukna sie w głowę... Myślę, że niewiele możesz zrobić w tym temacie. Twoja siostra sie nie zmieni jeśli jest typowym lachonem z nk...vAle staraj sie. 3mam kciuki ;)

Największy problem polega na tym,że ona nie ma już 16 lat i ma narzeczonego,a dalej zachowuje sie jak gówniara :O

co?Przecież napisałam,że NIE MA JUŻ 16 lat :P

Raczej mu to nie przeszkadza,znając go to pewnie sie cieszy,że inni mu jej zazdroszczą :P

Gość a ja się zastanwiam czy
to nie jest jakiś mit. Znam te słodkie focie z blogów, z demotów, ogólnie z miejsc, gdzie ludzie się z nich śmieją - ale korzystając z naszej klasy nigdy wśród znajomych mi osób (w różnym wieku) takiej nie widziałam.

No to ci zazdroszczę,to znaczy,ze nie masz takiej wśród znajomych.Ja niestety mnóstwo,szczególnie z uczelni :O

Koszmar. i nie, to nie jest mit. Ja mam mnóstwo takich koleżanek... Zastanawia mnie tylko jedno... czy mężczyźni naprawdę są takimi głupcami że im sie to podoba u swoich dziewczyn? Na szczęście wiekszość moich kolegów ma "normalne" panny a na widok takich zdjeć sie smieja i uważaja te laski za pustaki ale z drugiej strony... te moje "koleżanki z fotek" mają facetów, którzy wypisują pod zdjęciami swoje zapewnienia o miłości... sa tam równiez komentarze od kolegów tych dziewczyn, ze zdjęcia boskie och i ach i nie wazne ze na 100 juz zrobiła tą samą pozę i tą sama mine z dziubkiem... Hehh ;D A moze to z nami jest cos nie tak? hahaha ;) Pozdr :* I dobranoc ;*

Gość magnolcia jak cie czytam
to serio ale mi sie srać zachciało

Gość mówię ci
to sraj

hahaha Nie widze powodów żeby ktos miał srac po przeczytaniu mojej wypowiedzi ;) i nie rozumiem dlaczego niby napisałam cos nie tak. Niech mnie ktoś oświeci. co prawda to prawda. Takie nastolatki istnieją a ja ich postępowania nie zrozumiem nigdy.

Gość miła jak zawsze
A niech sobie robi fotki:) Po co ma robic sobie całą serię zdjęc jak może pstryknać sobie zdjęcie jak juz jest gotowa do wyjścia:) Dzióbki sa na prawdę śmmieszne ale to ona robi z siebie idiotke nie ty:)

Gość MMMery
Nie przejmuj się... Każdy odpowiada za siebie więc jak pójdzie po rozum do głowy to ona będzie się wstydzić...

Gość dfsgdf
niestety, za kilka lat będzie to samo co teraz. facetom zawsze będzie się to podobać. sam jestem facetem i uwierzcie w to co mówią, że mężczyzna rozwija się tylko przez kilka lat a potem tylko rośnie. ;)