Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolita55

ZROBILA MI RUDY KOLOR JESTEM ZALAMANA..

Polecane posty

Gość lolita55

Hej poszlam dzisiaj do fryzjera i jestem kompletnie zalamana, nie wiem co robic, jeszcze nigdy tak sie nie zawiodlam.. moj naturaly kolor to ciemny blond, chcialam teraz nieco jasniejszy, typu http://www.opinie.egospodarka.pl/zdj...-28217-big.jpg a fryzjerka nalozyla jakas swoja farbe i wyszedl rudy!! mama jak mnie zobaczyla to az sie wystraszyla.. co robic jutro musze isc do niej spowrotem tylko czy to da sie zniwelowac jakos?? POMOZCIE PROSZE

Jak to jutro musisz iść do niej?? Dziewczyno, ja bym nie wyszła od niej, aż osiagnęłaby kolor o jaki Ci chodziło, pomijając to, że nie zapłaciłabym za usługę!! Dziewczyny, jakie wy jesteście naiwne, pozwalaci fryzjerom niszczyć swoje włosy, płacąc za to, a potem płaczecie na kafe!! Rozumu trochę!

Gość Anq26
też nie rozumiem dlaczego zapłaciłas... Jeżeli miał być blond a wyszedł rudy to ewidentnie wina fryzjerki. Co możesz teraz zrobić? nałożyć nową farbę i koniecznie poprosić o zniwelowanie rudości. Ale koniecznie w dobrym salonie!

Gość lolita55
dziewczyny pod swiatlem u fryzjera ten kolor byl calkiem inny wyszlam na dwor byla godz 18 wiec ciemno, dopiero w domu jak zaszlam zobaczylam ta masakre, na szczescie dzisiaj juz bylam u niej rano i mam braz, tylko ze wzielam sama kupilam farbe garniera, czy to prawda ze one sie szybko zmywaja?? wiecie cos na ten temat?

Gość Anq26
Nie farbuj takimi farbami, potem jak będziesz chciała wrócić do jasniejszego to będzie to bardzo trudne. Poza tym nigdy wiecej nie idz do salonu gdzie fryzjerka godzi się farbowac farbą, ktorą przynosi klientka...żaden szanujacy sie salon nie zgodzi sie fabowac farba amatorska.Mam nadzieje ze chociaz wode utleniona Ci dala swoją a nie wziela tą do siwych jaka byla załączona do farby...