Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneczka1975

czy walczyć o ten związek?

Polecane posty

Gość Aneczka1975

Witajcie. Proszę o radę, bo nie wiem co mam robić. Jakieś poł roku temu poznałam mężczyznę, po jakimś czasie zaczęliśmy się spotykać, niedługo potem poczułam, ze go kocham, on też zapewniał mnie o swoim uczuciu. Dodam tu,że jakieś 1,5 roku temu zakończył związek z kobietą, która go bardzo skrzywdziła. Wracając do nas: od jakiegoś miesiąca zaczął rzadziej mówić o uczuciach, rzadziej dzwonić ale widywaliśmy się dośc często. Ja zapewniałam go o swojej miłości i czasem miałam żal, ze i on tego nie robi.No i kilka dni temu zadzwoniłam do niego, a on powiedział mi, ze jest już zmęczony, ze nie potrafi mnie pokochać i że nasz związek nie ma sensu. Zwaliło mnie to z nóg, bo zupełnie się tego nie spodziewałam. Jestem 30-latką, a czuję się jak bezradne dziecko.Bardzo go kocham, nie mogę jeść, spać i normalnie funkcjonować. Nie wiem co mam robić, czy walczyć o niego, czy próbować zapomnieć. Jeśli walczyć, to jak?. Proszę Was o radę, bo zupełnie nie wiem co mam robić. Chciałam się z nim spotkać, porozmawiać, ale nie chciał. Więc co mogę zrobic??????

Gość GIMLI POWER
a zostaw zboka może jesteś kiepska w łóżku i dlatego cię zostawił

Gość NIE DAM BYLE KOMU
głucha jesteś? nie rozumiesz co do ciebie facet mówi?! nie zależy mu na TOBIE!