Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka 1998

pomocy, potrzebuje informatyka!!!

Polecane posty

Gość Agnieszka 1998

kupiłam obudowe na dysk twardy, podłączyłam na mój rozum w porzadku ale jak podlaczam przez usb to nei wyszukuje mi nowego sprzetu, czy dobrze podłączyłam kabelki????? z dysku do obudowy???? ktos moglby mi pomoc? moglabym przesac zdjecia na maila, potrzebuje go dzisiaj, zainstalowac ten dysk

Gość Agnieszka 1998
obudowę, dysk mam ze starego kompa, ale pasuje bo sie pytalam goscia czy bedzie pasowalo, czy jest kompatybilny i powiedzial ze tak, ja tez z nazw wywnioskowalam ze pasuje

wymontowałaś zworkę z tyłu jaki masz dysk ata czy sata

Gość Agnieszka 1998
ata co to za zworka?

Gość Agnieszka 1998
szeroka na 5 cm

Może być za słabe USB, jeśli masz laptopa a on nie ma zasilacza to może nie działać. Albo to tanie gówno z allegro i było uszkodzone od początku. Wetknij w każdą dziurkę usb po kolei i zobacz (no nie w każdą ale w przynajmniej 2 gniazda szczególnie z tyłu)

Gość Agnieszka 1998
gizy wybacz ale nie studiuje informatyki i nei wiem co do mnie mowisz, jesli mozesz napisac po polsku, jak to wyglada i gdzei to jest bedzie mi latwiej...............

Gość Agnieszka 1998
family men, kupilam z allegro :) to jest na gwarancji, kurde mam jednak nadzieje ze zadziala, gosc mowil ze bedzie dzialac, mam dwa usb, sprawdzalam w dwóch, nei mam jakiegos specyficznego zasialania w lapotpie, mam baterie i zwykly zasilacz, nie wiem czy jest slaby, bateria jest na obumarciu, caly czas siedzi pod prądem, to laptop hp 510

to jest dysk dodatkowy pod jaki kmputer podłączasz laptop czy stacjonarny

Po podłączeniu dysk powinien zaszumieć i robić cały czas szzzzzz jeśli zaczyna klikać albo nie szumi to kapica, ew podłączyłaś źle taśmę ;)

Gość Agnieszka 1998
family, mam na pewno ata, ale dali o jeden kabel za duzo, nei wiem gdzie go wepchnac bo nie ma miejsca???, jeden wychodzi z obudowy ktora kupilam, ma koncowke plaska czarna ( a u mnie na dysku juz nie ma wiecej miejsc do wetkniecia i nie wiem co z tym zrobic) a druga wychodzi z dysku ta co jest z duzymi bolcami po prawo to ma mala koncowke, ktora tez nie wiem gdzie wepchnac w obudowe :/ kurrrr...

Gość Agnieszka 1998
gizy karramba, nie pogadamy, mam gg wersje 6,0 i nei moge z toba rozmawiac bo masz za dlugi numer !!!!! jezuu jeszcze raz podlacze, ma szumiec ten nowy tak?? a co z tymi dwoma co wystaja ??? o ktorych napisalam? moze one sa przyczyna?? a ta szeroka tasma to jak ma isc? podlaczylam jak leci, moze na odwrot?

Gość Agnieszka 1998
http://allegro.pl/item911031643_obudowa_2w1_dysku_ide_3_5_ide_sata_czarna_usb2_0.html to ta aukcja to co wkleiłeś, ten drugi kabel jest wlasnie w poiwetrzu bo tylko jest podlaczony do mojego dysku i nie wiem jak polaczyc z obudowa... taśma ma koncowki plastikowe zd woch stron byly takie same, wiec podlaczylam normalnie, nie wiem moze jedna ma isc do dysku druga do obduowy ale jak to rozpoznac??

Gość Agnieszka 1998
moze jestes na facesbooku?