Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneczka1975

Czy warto walczyć o niego?

Polecane posty

Gość Aneczka1975
Do ja Ci pokaże Ja tez byłam długo w związku( sporo lat małżeństwa) wiec wiem o czym piszesz, ale to była zupełnie inna bajka

Gość bekis
on sam powiedział Ci wyraźnie że nie---uszanuj to ---przecież nie powiedział pomóż mi bo mam problem----weź się w garść dasz radę czas--nawet znienawidzisz to slowo ale idx do przodu życie jest jedno--nie upokarzj się --mężczyzna nie lubi gdy za bardzo się o niego starasz--odpuść...powodzenia

Gość Aneczka1975
widzisz, a ja myślałam, ze teraz to na pewno spotkałam porządnego mężczyznę, ktory na pewno mnie nie skrzywdzi- alez byłam naiwna!!!!

Gość xyzxyz
do ja ci pokażę- masz może tą książkę w postaci e-book'a?

Gość Aneczka1975
uszanuj to???????? to chyba jakiś zart, a czy on uszanował moje uczucia, dał mi nadzieję a potem- sory ale to nie to

Ania ,ja mialam tak samo,po miom mmmmmmmezu spotkalam faceta,o ktorym myslalam ,ze to wlasnie ten,niestety wystawil mnie do wiatru w jeszcze bardziej perfidny sposób bo po prostu urwal kontakt,wolalabym uslyszec to co Ty,bo przynajmniej wiedzialabym wtedy na czym stoje a nie zastanawiala sie co i dlaczego...

Gość bekis
a co oczy mu chcesz wydrapać --jak Ci ulży to ok..myślałm że reprezentyjesz poziom

Gość ja też poproszę
do ja ci pokażę: jeśli to nie problem, to też poproszę o tego e-booka, z góry dziękuję i pozdrawiam. do autorki: Trzymaj się Aneczko, ja dość niedawno przechodziłam przez to samo, wiem jak się teraz czujesz...

Gość xyzxyz
w takim razie bardzo proszę :D wiktoria.85@interia.pl

Aniu,uszanuj jego decyzje,bo to przez szacunek do Ciebie powiedzial Ci to wszystko,gdyby Cie nie szanował zniknalby i tyle bez jednego slowa

Gość Aneczka1975
Dziewczyny, w niedziele walentynki!!!!!!! Nie wiem czy dam radę i nie wyśle mu sms:(((

Gość xyzxyz
bardzo Ci dziękuję:) Aniu, na pewno dasz radę, w końcu kobiety z natury są silne;) Trzymaj się ciepło i pamiętaj,że życie potrafi nas nieraz pozytywnie zaskoczyć i tego Ci właśnie życzę:D

Gość ja też poproszę
szefowa6@vp.pl

Gość Aneczka1975
xyzxyz dziękuje:)) pozdrawiam

Gość Aneczka1975
ja ci pokaże, co mam potraktować jako dar od losu?

Gość ja też poproszę
dzięki;)

Aniu,powiem Ci tak,jeżeli facet otrzasnie sie po tym co Ci powiedzial i stwiuerdzi,ze popelnij najwiekszy blad swojego zycia i jezeli bedzie chcial to naprawic,to uwierz,znajdzie Cie na koncu swiata