Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneczka1975

Czy warto walczyć o niego?

Polecane posty

daj mu do myslenia swoim milczeniem,jezeli jeszcze cos mialoby z tego wyjsc,to wyjdzie,ale swoim dzialaniem jakimkolwiek,mozesz jedynie spowodowac tylko to,ze utwierdzisz go w tej decyzji,nie rob nic

Gość Aneczka1975
Pewnie masz rację, Dziękuję Wam wszystkim, ze poswięciłyście mi chwilę, znacznie łatwiej jest przetrwać wiedząc, ze ma się bratnie dusze. Pozdrawiam Wszystkich i zyczę miłego weekendu i cudownych walentynek

Gość ja też poproszę
do ja ci pokażę: dziekuje, ale póki co nic nie dostałam, może gdzieś utknęło :) Pozdrawiam....

Gość Aneczka1975
Cześć dziewczyny, to znowu ja. Szukałam tej książki, ale niestety nie ma w sprzedaży.Może wiecie jaka ksiegarnia ją ma?

Gość gość
Nie poddawać się!!! Ja też kiedyś straciłam nadzieję. Myślałam że już po wszystkim. Ale nie poddałam się!!! brałam się każdej możliwości na odzyskanie swojej miłości. Trafiłam na stronę z urokami miłosnymi (o ile się nie mylę http://urok-milosny.pl ) i postanowiłam spróbowac takiego uroku. Nie liczyłam na bardzo wiele. ALE PODZIAŁAŁO!! Ukochany po 5 tygodniach od odprawienia uroku powrócił. Dziś jesteśmy już szczęsliwą rodziną tak więc głowa do góry, i pamietajcie że musicie walczyć o swoje

Gość gość
Jak dla mnie to tylko rytualistka z wrozkadiana.pl zna się na magii. Od niej uzyskałam konkretne wskazówki a nie pokrętne tłumaczenia.