Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dotka1987

ile najczesciej u was trwa stosunek?

Polecane posty

czesc.zastanawiamsie ile mneij wiecej przecietnie trwaja stisunki u innych ja jestem z narzeczonym juz 6lat za2lata slub non stop jeden partner i czas z krotka gra wstepna to30min z dluga okolo godziny:pjak u was?

rożnie, to zależy od wielu czynników, czy mamy ochote na długi seks, który trwa i 3h, czy szybki numerek, który wcale nie jest taki szybki, ale średno30-40min, bywa i 15 min:P dodam,że jesteśmy razem 11 lat:)

no fak wszystko zalezy od nastroju no to tez sporo...ja czasem jak jestem napalona to i bez gry bez niczego pare minutow i po przyjemnosci:)ale miec dwa orgazmy to jest cos:)

Nie patrzę na zegarek, ale na osiągnięte orgazmy. Ona/e kilka a nawet kilkanaście odlotów. Ja w tym samym czasie 1 - maximum 3 orgazmy. Taki efekt wynika z poznania i stosowania w praktyce podstaw techniki starochińskiego sposobu kochania wedle TAO. Mężczyzna może kochać się długo bez wytrysku osiągając coś do wytrysku zbliżonego, ale bez owej "ciekłej" fazy. Mężczyzna może niemal "orać" kobietę, aby ta wyła z rozkoszy. Warunkiem takiego wydarzenia jest - MĘŻCZYZNA. Wszyscy sprinterzy i inni szybcy strzelcy proszeni są o opuszczenie tego wątku.

Nie patrzę na zegarek, ale na osiągnięte orgazmy. Ona/e kilka a nawet kilkanaście odlotów. Ja w tym samym czasie 1 - maximum 3 orgazmy. Taki efekt wynika z poznania i stosowania w praktyce podstaw techniki starochińskiego sposobu kochania wedle TAO. Mężczyzna może kochać się długo bez wytrysku osiągając coś do wytrysku zbliżonego, ale bez owej "ciekłej" fazy. Mężczyzna może niemal "orać" kobietę, aby ta wyła z rozkoszy. Warunkiem takiego wydarzenia jest - MĘŻCZYZNA. Wszyscy sprinterzy i inni szybcy strzelcy proszeni są o opuszczenie tego wątku.

Gość Kryśka00
0 godzin, 0 minut, 0 sekund, 0 milisekund i tak od roku, bo mówi, że ma komleks. "Ale to nie jest moja wina, ani nie dotyczy mnie". Jasne :s

obiecuje ze nastepnym razem wezme stoper i zmierze czas, ale chwilowo nie mam pojecia :D

Gość szaramara
nie dluzej niz 5 min. On nie umie dluzej. Ja czasem dochodze, ale czesciej nie i potem sie sama zabawiam moim rabbitem. Ale jak 69 to oboje w tym samym czasie dochodzimy.