Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca_-_

Czy iskrzenie i mega chemia może trwać wiecznie?

Polecane posty

Gość pytająca_-_
taka młodziutka i juz trafiłaś na tego jednego, fajnie :)

Gość to tylko iskrzenie
i ja kogos takiego spotkalam ale mam mieszane uczucia; on krazy wokol choc jest zajety i tylko krazy tak juz 3 czy 4 rok... nic poza tym nie robi (nie przywita sie, nie zlozy zyczen, nie pomoze dzwigac ciezarow) wiec zastanawiam sie czy to iskrzenie to aby na pewno cos wiecej niz chec chwilowej cielesnej przyjemnosci... czy warto w to wchodzic... choc nikt na mnie jak dotąd tak nie dzialal :(

a te co pisza o tej chemi trwajacej 14 lat, to chyba nie mają na mysli tego skoku dopaminy i innych neuroprzekaznikow odczuwalnych jak chodzenie nad ziemia i motylki w brzuchu. bo to sie zwie "chemią" a to trwac wiecznie nie moze bo nie bylybyscie zdolne do normalnego funkcjonowania.

Gość to tylko iskrzenie
mówia też, że 'chemię' mozna poczuć nawet jesli np nie ma żadnych innych powiązan: 0 wspołnych zainteresowan, brak tematow do rozmowy itp. wiec jak z tą 'chemią' jest? znaleźliście prawdziwe szczescie czy jest ona zaledwie wieczorną uludą... ?

myśle że tak... tylko że nie cały czas. u mnie przynajmniej są takie górki "mega" przyciąganie.. ale i doły kiedy jestem zła, czasem wylewają mi się w myślach pretensje i wątpliwości, ale chyba głównie po prostu nie ma ani górek ani dołów. to znaczy jest dobrze, spokojnie, bezpiecznie. Czuje że kocham, jestem kochana. Jest inaczej niż na początku ale i też lepiej. Czuje fajerwerki ale nie non stop ;). może podam staż związku, - 3 lata. bo tu wypowiadają się "bardziej doświadczone" więc co ja tam wiem o tym co bede czuj za 10, 20 lat ;). miłośc cały czas się zmienia - to już zdążyłam zauważyć