Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

summerwine

31.12

Polecane posty

Co sądzicie o ślubie w dniu 31.12. Bardzo poważnie zastanawiam się nad tą datą, mam różne za i przeciw... Jakie są wasze opinie ?? Proszę o pomoc:)

Gość maybe me maybe she
ja byłam za ale 31.12.2009:) teraz inna mam date w głowie:)

Gość emmiia
jak dla mnie głupi pomysł.

Nie podoba mi się taki pomysł. Sylwester to nie jest dobry dzień na wesele.

Gość emmiia
Nie dosć , ze sylwester, to zimno i ta końcówka roku to już dobijająca.

Gość daje dupy sasiadowi
a czemu niedobry na wesele dzien? w sylwestra ludzie chca sie bawic, wiec tym bardziej fajny pomysl, bo pojda na impreze nawet ci, co nie sa nigdzie zapraszani na sylwka :P mozecie zorganizowac wesele w sali przystrojonej typowo sylwestrowo: balony, serpentyny, konfetti - bedzie czadowo :) :) :)

Gość zainteresowanaaaaaaa
niezabardzo dobry pomysł

Gość daje dupy sasiadowi
a to ze zimno, to chyba ogolnie argument przeciwko zimowym weselom. bo przeciez np w swieta ludzie czesto sie pobieraja i co, tez zle, bo zimno? a co do tego wesela jeszcze w sylwestrowej scenerii to pomysl fajny tez dlatego, ze moze byc oryginalnie, nie tak jak wszedzie na kazdym weselu. pomyslcie jaki sylwek wam sie podobal i zastosujcie cos podobnego na wlasnym weselu.

Po pierwsze to jest dzień w którym ludzi normalnie pracują- trzeba by wziąć dzień wolny. Po drugie wolę chodzić w tym dniu an bal lub imprezę niż na wesele. Poza tym jeśli to ślub kościelny może by problem bo to może trafić dowolny dzień tygodnia i mogą być problemy No i na koniec;-) większość restauracji woli wynająć sale na bal lub samemu coś zorganizować niż robić wesele -lepiej na tym zarobią.

Gość daje dupy sasiadowi
z tym dniem wolnym to racja - jak wesele w sylwka to tylko w weekend :) w tym roku sylwek to piatek, ale w nastepnym sobota :D

Gość ten temat był
już tu wałkowany, całkiem niedawno. wnioski były takie, że wesele w ten dzień byłoby bardziej kosztowne, reszta zależy już tylko od gości i to ich należałoby zapytać czy taki termin odpowiada. mi by pasowało, a co :D

ja miałam ślub w sylwestra w tym roku. wszystkim się podobało. ksiądz mnie robił żadnych problemów, mimo iż to był czwartek. my robiliśmy tylko małą rodzinną uroczystość w domu, ale jeśli chcesz wesele, to na pewno wszystko musisz już zacząć załatwiać...