Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvbvbvbvbccbcbbv

Strasznie mało jem

Polecane posty

Gość bvbvbvbvbccbcbbv

Nie mam obsesji na punkcie wagi - wręcz przeciwnie, bardzo chciałabym przytyć (wzrost 158, waga 40 kg). Są dni, kiedy mam duży apetyt. Niestety od dłuższego czasu jem malutko. Dzisiaj np: - na śniadanie kajzerka z szynką i pomidorem - na obiad zupa - na kolację kolejna kanapka plus w między czasie jabłko, czipsy, cukierki, czekolada (kilka kostek) I to zupełnie mi starcza :O

Gość hhyyhyhyhyyh
grubas

Gość fgggffmadagaskar
nasrane masz ;/ ja jem tylko obiad, i na kolacje jakaś bułke i obowiązkowo codziennie tabliczke czekolady i żyje ;/

Gość bvbvbvbvbccbcbbv
fgggffmadagaskar - a ile ważysz? Bo ja od dziecka byłam drobna, zawsze "karmiona" przez babcię, i dla mnie normalne/prawidłowe odżywianie to duże śniadanie, duży obiad i kolacja, a w międzyczasie owoce/ewentualnie jakieś słodycze czy ciasto...

Gość bvbvbvbvbccbcbbv
No niby powinnam się cieszyć :), ale jak tu przytyć?

Gość to juz wole być
żreć!

Gość hyfhfh
To jest dla Was dużo :/? Ja jem z 5 razy więcej, ważę 46 kg i mam 165 cm :f. Wyście powariowały, czy co? Jakbym przez jeden dzień zjadła tylko tyle, to chyba bym zemdlała... Wy się nie uczycie, nie pracujecie, nie biegacie? Masakra... Wydaje mi się, że skoro możecie tylko tyle zjeść, to praktycznie tego nie spalacie w pracy, w domu, na uczelni, uprawiając sport. Ruszcie dupska, to zaraz będziecie głodne i zamiast tłuszczu, będą ładne, zgrabne mięśnie. Do roboty, raz raz :P.