Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palomka

zdradzę.........

Polecane posty

Gość palomka

Zostawiłam narzeczonego - cóż, powód nie był przyziemny, mimo obietnic nie zmienił swojego postępowania w podstawowych dla małżeństwa kwestiach. Dostał na co zasłużył. Wesele odwołane, rodzice i znajomi pogodzeni z faktem. Od tego czasu minął miesiąc i nagle, ex radykalnie zmienił pojmowanie pewnych kwestii, można z całą odpowiedzialnością powiedzieć, ze coś takiego jak zmiana istnieje( !!!), stwierdził, ze bez ślubu tez możemy życ, ze rozumie moje motywy i ze prosi o ostatnią szansę. Dałam mu ją, choć wszystko to jest o wiele mniej nasycone emocjami, żarem, chyba to czysta kalkulacja z mojej strony......., nadal nie mieszkamy razem, trwa remont, itp. Tydzień temu poznałam innego - jest przeciwieństwem ex-a, skromny, spokojny, cichy chłopak którego osobowość przyciąga jak magnes. Mam ogromną ochotę rzucić narzeczonego, albo choćby pozwolić sobie na chwilę zapomnienia z tym drugim. Cóż, nie mam gwarancji, ze coś z tego będzie, szkoda mi ryzykować kolejne lata, skoro mogę mieć coś sprawdzonego. Tylko, że swoich pragnień nie jestem w stanie uciszyć......... jaki będzie skutek tej decyzji? Co może się stać jeśli spędzę noc z kimś tak absolutnie wspaniałym?

Gość takie cudo
możesz np go zdradzić a potem jak nie umiesz tuszować emocji on się dowie no i pewnie po ptokach, facet najprawdopodobniej odejdzie a czego się spodziewasz?

Gość palomka
pewnie tego, ze ten drugi zakocha się we mnie i to z nim spędzę resztę życia....... taka stara a taka głupia :/ jestem

Gość takie cudo
no to... ile masz lat? nie wiem czy łóżko to od razu najlepszy pomysł, ale czasami zdawało egzamin :)

Gość takie cudo
ale chcąc być uczciwym wobec obu... trzeba rzucić narzeczonego

Gość palomka
mam 30 lat.......... chyba chcę zatrzymać tę cholerną furtkę - boję się być sama

Gość dhfdhd
tydzien i nowy ladna mi milosc nastepny qrwiszon z wybujalym ego