Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaaa miii

cezarette- problem

Polecane posty

Gość malaaa miii

witam, biore wlsnie 2 opakowanie cezarette, karmie maluszka piersia. ale niestety prawie non stop mam krwawienia, ktore trwaja po 5-6 dni. i tak zaczelo sie 5 stycznia, potem 19 stycznia, 2 lutego i 12 lutego. strasznie top uciazliwe.. czy ktos tez bral te tabletki i mial tak samo? do tego strasznie wypadaja mi wlosy i czesto boli mnie glowa. czy kto zrezygnowal z tych tabletek i zabezpieczal sie w inny sposob? szczerze to mam juz tego dosc.. :(

ja nie bralam ale moja karmiaca sasiadka tak miala tak ze okres 2 tyg spokoj i znowu okres i tak przez 4 miesiace,wkoncu przestala brac, mowila tez ze zaczela tyc

Gość bralam cerazette11 m-cy
moj bład-plamilam/krwawilam prawie non stop poza tym czulam sie ok

Gość malaaa miii
no wlasnie to plamienie/krwawienie non stop mnie dobij,,chyba przestane je brac

ja krwawiłąm przy pierwszym opakowaniu... później było ok... ale teraz znów mam problem, nie wiem tylko czy to wina tabletek??? ale w pn gin i się dowiem...

Gość malaaa miii
jeszcze jedno pytanie. czy jest szansa ze te plamienia/krwawienia mina? wzelam juz 1,5 opakowania i bardzo mnie to meczy

ja zaczynam 4 opakowanie i zero plamień,ani razu nic nie miałam. Na początku trochę bolała mnie głowa ale teraz nic. To zależy od organizmu

Gość ile minęło od porodu
Ja brałam cerazette od 6 tygodnia po do 8 m-ca, do ostatniego dnia karmienia i dopiero wtedy pojawiło sie pierwsze krwawienie od połogu, wcześniej ani kropelki. A jeśli chodzi o wypadanie włosów to u mnie maksymalnie wypadały na 4 m-c po porodzie, myślałam, ze wyłysieję. Zrezygnowałabym na Twoim miejscu.

Ja wzielam 3 opakowania- mialam wiekszosc tego czasu plamienia, krwawienia to za duzo powiedziane. Zrezygnowalam z nich, stosowalismy prezerwatywe, odczekalismy az odstawilam syna od piersi i wrocilam do tabletek sprzed ciazy. Teraz jest ok.

Gość malaaa miii
witam ponownie.. od tego cholernego 12 lutego non stop mam te plamienia/krwawienia bez ani jednej przerwy, chocby jednodniowej.. czy ktoras z was miala tak samo? chyba jednak odstawie te tabletki bo szlag mnie juz trafia..

ja bralam cerazette przez 4 miesiace... tez mialam nieregularne plamienia/krwawienia ale pytala gina i stwierdzila ze przy tych tabletkach to normalne ... dopoki sie nie przejdzie na "klasyczne" tabsy krwawienia/plamienia moga (choc nie musza) byc bardzo nieregularne i nic na to nie mozna poradzic... Teraz jestem od ponad 4 miesiecy na Yaz i wszystko sie uregulowalo...

Gość gdybyryby
ja brałam Azalie - tez dla mam karmiacych i... tez odstawiłam - pojawił sie okropny trądik, zły nastrój a libido spadło do zera :/ (wczesniej kilka lat brałam zwykle pigułki i zadnych problemow) Chyba jak jedna kolezanka powyzej napisała: teraz prezerwatywa a po skonczeniu karmienia zwykle tabletki, nie ma sensu sie meczyc...

Gość mama_29
Witam i zapraszam na aukcje ślicznych ubranek i bucików po mojej córeczce.Ubranka są jak nowe, wyprane i wyprasowane, pochodzą z domu w którym nie ma zwierząt i się nie pali, szczerze polecam: http://allegro.pl/item933236591_skorzane_wiosenne_biale_pantofelki_r_20_uk4_12cm.html http://allegro.pl/item933271216_sukieneczka_na_chrzest_i_nie_tylko_gratis_next.html http://allegro.pl/item935939036_skorzane_wiosenno_jesienne_mokasynki_r_20_12_5cm.html

ja brałam cezarette 3 opakowania i cały czas plamiłam lub krwawiłam wiec doszłam do wniosku ze po o mi tabsy skoro i tak z seksu nici bo jak akurat nie krwawie to mam podły nastrój lub strasznie boli mnie głowa ... po odstawieniu po tygodniu było ok. i tylko gumki do czasu jak przestałam karmic a potem te z przed ciazy :)

Gość malaaa miii
wlasnie to bez sensu branie tych tabletek .. nie dosc ze ochoty brak to jeszcze te plamienia.. dzieki dziewczyny.

Gość ej powiedz
ja biore azalie od dwoch tygodni i od 3 dni cieknie ze mnie jak z kranu!

Witam, mam do osprzedania dwa opakowania cerazette- po 20 zl za sztuke kosztowaly wiecej ale srzedam za pol darmo,niestety moj organizm nie toleruje takiej formy antykoncepcji a tabletko szkoda wyzcac. prosze o kontakt na meila jesli ktos jest zainteresowany kupnem. pozdrawiam iwona

Gość ja krwawilam 7 m-cy/opakowan
nie polecam