Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aika33

Powroże za darmo przez 2 h.

Polecane posty

Gość Aika33

Witam, Powroze za darmo przez 2 h. Chetnych prosze o podanie daty ur a takze imienia, rowniez daty ur i imienia drugiej osoby ktorej wrozba mialaby dotyczyc, Prosze o opisanie sytuacji i zadanie pytania. Postaram sie odpowiedziec jak najszybciej. Wroze z kart tarota. AIKA

Gość asica....
joanna 6 lipiec 1979 marcin 28 grudzień 1983 początek związku :) spotykamy sie dopiero od tygodnia :) dziekuje i pozdrawiam

Gość asica....
no a pytanie mialo byc czy pasujemy do siebie i czy sie angażować dzieki 🌻

Gość Aika33
Pani Asiu. Proszę ostroznie. Pani partner jest dobrym czlowiekiem ale nie jest jeszcze na tyle dojrzaly emocjonalnie aby sie angazować. Karty pokazuja ze ma Pani nadzieje na rozkwit, jednak ja radzilabym podchodzic do tego troszke z dystansem aby nie przezyc rozczarowania , bo widze ze Pani serce juz kiedys zostalo zranione. Pozdrawiam cieplutko.

Gość Aika33
mam maila , jesli ktos zainteresowany prosze na moniczka1111@buziaczek.pl mozna rowniez zalaczyc zdjecie. Tylko prosze o cierpliwosc kazdemu odpowiem powolutku.

Gość mała misia pysia
Marta 29.10.1982 Radek 12.08.1979 Dostaniemy kredyt i czy wystarczy na remont domu? Dziękuję :)

Gość asica....
dzięki postaram się być ostrożna :) ale to takie trudne :)

Gość Aika33
Witam Pani Marto. Z kredytem moga byc male problemy ale w koncu uda sie go dostac. Na remont domu moze jednak troche zabraknąć. Karty pokazują aby poczekac z zaciaganiem kredytu. Tak do roku Panstwa sytuacja finansowa sie poprawi i wtedy bez problemu radzilabym zaciaganie kredytu. Pozdrawiam

Gość mała misia pysia
Dzięki, jesteśmy w trakcie brania kredytu. Nasza sytuacja jest po prostu męcząca i chcielibyśmy zamieszkać (choćby na kartonach) ale na swoim. Ale fakt, sytuacja pod koniec roku ma się poprawić, zwłaszcza w sferze finansowej, bo planowo dostaniemy podwyżki, zarówno ja i mąż :) Dziękuję za wróżbę 👄

Gość upupupupupupupupupupupupupupup
wyslalam e-mail

Gość Aika33
przepraszam w mailu teraz widze popelnilam blad prawidlowy to moniczka1111@buziaczek.pl

Gość dziewczyna ze śląska 25
Przepraszam a czy musi być dokładna data urodzin ?? Niestety nie znam dnia urodzin tej drugiej osoby

Gość a ja uwazam ze
to cale wrozenie to jedna wielka sciema

Gość Aika33
Potrzebuje dokladna date urodzin.

Gość Aika33
Niedowiarkow takze zapraszam .

Gość nikvjvdasia
Joanna 03.11.1988 Łukasz 05.02.1990 3lata związku lekki kryzys Czy mimo wszystko uda nam się wszystko ułożyć i czy ten związek ma przyszłość?

Gość wyslalam meila
:)

Gość taka sem jo
Magda 13.04.81 Michał 25.10.82 widzisz jakieś zmiany?

Gość dziewczyna ze śląska 25
Już mam :) więc tak: Agnieszka 07.03.1985 Marcin 30.07.1978 Spotykamy się od miesiąca ... chciałabym wiedzieć czy mamy szansę aby razem ułożyć sobie życie.

Witam serdecznie w moim małżeństwie pojawiły się kłopoty proszę zatem o wróżbę. Beata 11.12.1969, Piotr 8.08.1970. Co będzie dalej z naszym małżeństwem. Czy warto o nie walczyć co robić??

Gość ....finka
Czy i kiedy moja corka Renata 04.04 88 znajdzie prace w aptece?Co u niej dobrego w przyszlosci ?

Gość czemu wszystkie laski
maja tu mlodszych kolesi?! ;/

Gość Aika33
Do nikvjvdasia: Pani partner jest lekko znudzony cala sytuacja. Jego serce potrzebuje rozkwitu. Zaczyna szukac nowych przygód, znajomosci aby uciec od monotonni. Pani tego nie zauwaza gdyz jest Pani narazie zaslepiona. Karty pokazuja przy nim inna kobiete. Niestety..

Gość Aika33
Do dziewczyna ze śląska 25 . Trudno mowic od razu o reszczie zycia. Karty pokazuja ze Pani partnerowi na Pani zalezy. Ze bedzie sie o Pania staral i zabiegał. Jednak może nastąpic kryzys. Widze ze jest to osoba ktora przyciaga plec zenska, i wiele kobiet bedzie chcialo go Pani "ukrasc" Prosze uwazac na najblizsza kolezanke.

Gość Maluchowata E.
Ja 30.06.1977 on 20.07.1971 więc???? :):);) PRosze!!!!

Gość a na meile pani nie odpisuje
:(

Gość ja mam tajemnicę
ewelina 7.8.78 i robert 31.8.76 jaki on ma stosunek do mnie i czy są szanse na odnowienie tej znajomości?

Gość Aika33
Do ALAala; Droga Pani widze ze Pani serce jest zranione i chcialaby Pani cos naprawic, zrobic lecz sama nie wie tak naprawde co. Pani mąż czuje sie osamotniony w tym wszystkim. Ale Pani nie moze mu pomoc, za duzo rzeczy sie juz wydarzylo. Moze powinni Panstwo na jakis czas osobno zamieszkac, samemu przemyslec sprawe. Karty nie pokazuja jednoznacznie co zrobic. Widze jednak przy Pani innego mezczyznę.

Gość smutna ania
04.05.1983 ania, 27 lat.czy zaszłam w ciążę w tym cyklu?? i kiedy sie to uda . moze juz?