Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewik69

Czy wasi faceci chrapią?

Polecane posty

Gość ewik69

Cholera nie idzie wytrzymać! Chodzę niewyspana, macie może jakieś sposoby na chrapanie swoich partnerów????

Gość ty pewnie też chrapiesz

Moj chrapie niestety :O Mnie przeszkadza to w zasypianiu, ale jak juz zasne to nic mnie nie rusza :D

Gość ewik69
raczej nie chrapię, przynajmniej nie słyszałam żadnych skarg (zresztą jak mogę chrapać jak prawie nie śpię)...

Gość ewik69
Kilka razy to ja się w nocy wyniosłam do drugiego pokoju, ale teraz tam nie ma łóżka, poza tym nawet przez ścianę go czasem słychać (!)- i to jak!

Mój też chrapie.Szturcham go ręką i przestaje.

Gość ewik69
ja swojego też kilka razy kojkałam ręką, na chwilę przestawał, a w minutę potem znowu to samo, nie wiem może macie jakieś sposoby, plastry na nos jakieś są dostępne... ktoś stosował?

Słyszałam, ze są jakieś zabiegi operacyjne.

Gość ewik69
tak stopery do uszu to wiem, z tym, że ja muszę niestety jeszcze rano usłyszeć budzik, więc odpada..eh

Gość ewik69
może jeszcze jakieś pomysły (dziś spałam jakieś 3 godziny, wczoraj nieco ponad 4...) ?

Gość ewik69
up

Gość teściowa na rowerze
ja chrapię ,ale mnie to nie przeszkadza , śpię jak zabita:P są ponoć jakieś klamerki na nos :D

Gość ewik69
no coś na nos podobno jest, eh wybiorę się w poniedziałek po pracy do apteki może coś mi na to dadzą... swoją drogą byłoby to nawet zabawne - taki żart w towarzystwie, że śpię obok silnika spalinowego :D gdyby nie to, że autentycznie nie dosypiam...

Zatyczki do uszu włożyc i po problemie,chrapanie to naturalna czynnośc organizmu ... www.tnij.org/nokautfabtoys

Gość ewik69
ale ja pisałam, że zatyczki odpadają, bo muszę jeszcze rano budzik usłyszeć (6 rano)

Mój mąż chrapie i to bardzo, ale ja mam posób. Zauważyłam że ,,najpiekniejsze'' dzwieki wydaje jak śpi na plecach, wiec zaczynam go głaskać i delikatnie układać na boczku:) jak małe dziecko żeby nie obudzić- działa w 100%

Gość ewik69
no masz rację, ja też zauważyłam, że mniej chrapie jak śpi na boku, z tym, że on zwykle leży na wznak i trudno go przekonać, żeby się na bok położył... ot taki uparty typ :P

Gość nadmierne chrapanie nie jest
zdrowe i wymaga leczenia!!! Śpiąc na boku rzeczywiście mniej się chrapie,chrapanie nasila się także po wypiciu alkoholu.

Gość to prawda z alkoholem
ja po każdej %(szczególnie po wódce) imprezie mocno chrpię:o

Gość ewik69
wymaga leczenia mówisz... aha będę musiała sobie o tym poczytać, a z tym alkocholem to rzeczywiście masz rację - rzadko bo rzadko, ale zdarza się jakieś spotkanie ze znajomymi zakrapiane no i wtedy to mam naprawdę przes*ane hehe....ee...

Gość oliwia005
rzeczywiscie ja tez zauwazylam ze na boku moj mniej chrapie! jak mnie budzi w nocy chrapiacto kaze mu sie polozyc na boku lub dale poduszke wyzej zeby nie lezal tak ta płasko tylko wyzej glowe, wtedy tez mniej chrapie. zauwazylam ze najgorzej jest jak sie napije alkoholu, oraz jak sie polozy na plasko z odgiętą glową do tyłu--> wtedy to MASAKRA

Gość tak chrapie
i jak mnie to wqrwia! agrrr,nie moge zasnąć przez to, albo sie budze,on tez sie nie wysypia bo stara sie kontrolować i w efekcie spimy osobno..po alko jest jeszcze gorzej :/

Gość minia21
Moj to chrapie najlepiej isc spac do innej sypialni bo niema rady

Gość cooookkk
a ja jak sobie przypomne jak moja mama chrapala to w calym domu bylo slychac:-/ czyli ze kobiety tez potrafia:P

Gość ewik69
no ja nie twierdzę, że kobiety nie chrapią :P Jeżeli chcą się np. wypowiedzieć faceci, których partnerki chrapią to proszę bardzo ;) Chcę po prostu wiedzieć jak rozwiązać problem mojego niedosypiania (bo mój to akurat śpi dobrze, mocno i głośno).

Mamy... zabieg:) Serio! Mój mąż też chrapał jak traktor, poddał się zabiegowi i wszystko minęło jak ręką odjął, rewelacja. Polecam Ci stronę www.chrapaniestop.pl i specjalistów z kliniki Medicus we Wrocławiu - www.medicusdcl.pl Polecam wszystkim z czystym sumieniem tak klinikę, jak i sam zabieg!