Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trenbolon

praca na statku a praca na lądzie...co byście wybrali??

Polecane posty

Gość trenbolon

??

Gość maleńkaaaa001
Biorąc pod uwagę moją chorobę morska to zdecydowanie na lądzie... No i zależy na jakim statku... Wyplywasz na tydzień czy kilka tygodni czy zwyczajnie kilka króciutkich rejsów pasażerskich w ciagu dnia :)

Gość jesli jestes marynarzem
to dla mnie bardziej interesujacy jest wilk morski niz szczur ladowy.I nie musialbys sie martwic.Wiernie czekalabym na Ciebie.Zawsze.

Gość trenbolon
no własnie mam propozycje pracy w biurze crewingowym, na poczatek za 25oo na reke...i statek za 2300 Euro ale na 6 miesiecy i to jeszcze na stoczni w chinach...nie wiem co wybrac..mam tutaj kobiete, nie chce jej zostawiac na tak dlugo...ale kasa tez jest wazna

Gość teściowa na rowerze
stracisz dziewczynę ,ale zdobędziesz doświadczenie , no i jak to wygląda w CV! :P:P:P

Gość trenbolon
ufam jej i wiem ze bedzie czekac...ale pol roku?? sam nie wiem

Gość jestem stara
powiem Ci, ze jesli jest kobieta wierna to absolutnie nie martw sie.Poczeka .Da sobie rade.A pieniadze sa wazne.Nie sa jedynym wyznacznikiem ´zycia ,ale jesli kochasz to co robisz ,to plywaj.No chyba , ze tylko kryterium sa pieniadze to do zastanowienia.

Gość teściowa na rowerze
jeśli ufasz , pół roku to nie jest znowu koniec świata:D jedź a raczej płyń:D

Gość trenbolon
no wlasnie...ona nie chce zebym plywal...a ja jestem w stanie dla niej z tego zrezygnowac...ale jednak jeszcze mnie cos ciagnie na morze:-) zawsze plywalem i nie wiem czy 2500 zl na reke to duzo czy nie

Gość trenbolon
pieniadze nie sa dla mnie najwazniejsze..tylko Ona

Gość maleńkaaaa001
A nie zastanawiałes sie nad tym, zeby znaleźć tam prace równiez swojej kobiecie? Wyjechalibyscie razem i połaczyli przyjemne z pozytecznym :)

Gość trenbolon
nie da rady...

Gość maleńkaaaa001
Szkoda, ale nikt Ci nie pomoze wybrać... Sam musisz przemyślec co jest dla Ciebie ważniejsze :)

Gość ferfluchte polnische schweine
CT marine? kontener?

Gość teściowa na rowerze
*****jestem w stanie dla niej z tego zrezygnowac...ale jednak jeszcze mnie cos ciagnie na morze***** płyń.

jesli kochasz co robisz, nie rezygnuj ze swej pasji.Dla nikogo nie nalezyzrezygnowac ze swych pragnien i marzen.A kochajaca kobieta , jak i mezczyzna zrozumie to.Nie musi Cie zdradzac, ani tym bardziej Ty.Ja tez nie zrezygnowalam ze swej ukochanej pracy, maz ode mnie tego nie oczeliwal.Mimo, ze moje miejsce pracy jest w innym kraju niz meza.Krazymy sobie tak po swiecie i mamyy cudowne malzenstwo mimo tego.

ct kontener? czy seamar samochodowiec?

Gość trenbolon
CT

jesteś świeży po szkółce? jak tak to psie pieniądze. szukaj czegoś innego ... widziałem to ogłoszenie do pracy w biurze na PM. Wez to, moze po jakims czasie uda Ci sie dostac urlop bezplatny i wtedy na morze. Skoro bedziesz pracował w agencji crewingowej to wyrobisz sobie kontakty z crewing managerami i Cię gdzieś upchną:) poza tym na 6 miechów? teraz się na tyle nie pływa. pozdro z morza:)

Gość trenbolon
dzieki...wlasnie mysle o tej pracy w biurze...poza tym jest tam zajebista perspektywa..2500 tylko na okres probny pozniej jeszcze bonusy z firmy...bo siedziba glowna w neapolu a statki to tylko offshore

No własnie myśl o przyszłości... skoro ofsiury to nic tylko wal tam. jak sie wbijesz w suche to ciezko bedzie pozniej Ci sie przekwalifikować...

Gość trenbolon
spoko..jeszcze Tobie robote zalatwie:-)...masz racje, narazie posiedze w biurze a pozniej jak cos to na morze...4tyg/4tyg...i bedzie zajebiscie:-)

a z chęcia skorzystam:) bo nudzą mnie już car carriery:( dało by radę pogarać na priv?

Gość trenbolon
teraz nie bardzo...ale masz maila trenbolon@op.pl