Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tika_Waylan

czy naprawde on jest dla mnie za stary??? i do tego ta praca

Polecane posty

słuchajcie, zależy mi na obiektywnych opiniach ludzi, którzy mnie nie znają. Juz mam dosc dobrych rad najblizszych. Czywiscie kafeteria nie jest chyba dobrym miejscem na szukanie dobrych rade, ale co mi tam :D sprawa wygląda tak. ja mam 25 lat, on 37. Jesteśmy razem nieco ponad pół roku. Świetnie się rozumiemy, Naprawdę jest nam razem dobrze pod każdym względem. Ale po pierwsze- różnica wieku 12 lat, po drugie on mieszka 5 godzin jazdy ode mnie a i tak do domu zajeżdża raz na miesiąc po trzecie, ma pracę taką, że nigdy go nie ma...spotykamy się dosłownie raz na tydzień dwa, na kilka godzin. Z reguły u mnie. Razem pracjemy, ale nikt w pracy o nas nie wie i lepiej żeby sie nie dowiedział bo nie dadzą nam życ, tym bardziej, ze to ja koordynuję jego prace i mogłyby sie zaczac ploty, ze go faworyzuję. i teraz zasadnicze pytanie. Wszyscy mi gadają, zebym sobie dala z nim spokój, bo za stary, bo go nie ma ciągle i jak sobie wyobrazamy taki związek na dłuższą metę. Wiem, że są to rozsądne argumenty. Sama się nad tym niejednokrotnie zastanawiałam jak będzie wyglądała wspólna przyszłośc. z jednej strony mi zależy i nie chcę rezygnowac a z drugiej tez ciezko mi sobie wyobrazic ciąg dalszy. i od razu mowie, ze on nie ma raczej mozliwosci na zmiane pracy...a nawet jesli zmieni to nic nie da bo kolejna bedzie wygladała tak samo....taki zawód. Czekam na wasze OBIEKTYWNE opinie. Dzięki :)

Gość jskhkdhkhak
a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne

Gość terttrttrt
jak sie kogos kocha to wszystko inne jest bez znaczenia,chyba ze ty masz inne priorytety

Gość jskhkdhkhak
a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne a zatem powiadam Ci, predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne nisz osiagniesz życie wieczne

Gość hr Rosporek-Walicipski
masz naprawde mocne argumenty aby zaiwestować w markowy wysokiej klasy wibrator, nie żałuj pieniędzy, nie będzie to kasa rzucona w błoto. Tako rzecze Zaratustra. Amen.

Gość miła jak zawsze
12 lat to nie jest aż tak dużo:) rzadko się widujecie prywatnie ale razem pracujecie?Dobrze zrozumiałam? Mnie sie wydaje że to może się udać, ale moglibyście się częściej spotykać...

no właśnie problem w tym, że nie ma możliwości by częściej się spotykac. Taka praca :( oboje kombinujemy. Na dodatek, jak on jest juz na miejscu to wszyscy się zaczynają interesowac gdzie on znika popołudniami i dlaczego pojawia sie dopiero nad ranem... trochę chora sytuacja. jestem w kropce :O