Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiwieiensns

facet sie na mnie obrazil bo umowilam sie do kina

Polecane posty

Gość wiwieiensns

z dawno niewidziana znajoma, traf chcial ze znajoma przyjezdza z daleka i jest w domu przez weekend a umowilam sie do kina w dzien walentynek. to nasze pierwsze, ale ja nie lubie walentynek wiec dla mnie to nie ma znaczenia to swieto, a facet sie obrazil :O

Gość tak sie nad tym zastanawiam
z jednej strony rozumiem go, trzeba było iśc we 3

Gość i loweeee
TO sobie pomysl co on sobie pomyslal dokladnie trzeba bylo go wziasc

Gość wiwieiensns
no wlasnie, bo ponoc faceci nie lubia walentynek tylko babki za tym szaleja. wiec myslalam ze moj ma tak samo a tu niespodzianka :O a postkania z kolezanka nie odwolam. co gorsze - nawet mojemu przentu nie kupilam na walentynki ;)

Gość wiwieiensns
nie chce zabierac faceta na spotkanie ze znajoma,. to maja byc babskie pogaduchy. :O poza tym nie chce robic z walentynek wielkiego swieta,ze w ten dzien to musze byc ze swoim facetem :O walentynki dla mnie sa przereklamowane i dziecinne. tlumacze to mojemu a ten jak panienka obraza sie :O

Gość przypale nawet kasze
bo dla niego nie są przereklamowane i pewnie już coś zaplanował - jakąś niespodziankę... wkurzasz że cie nie rozumie a go zrozumieć nie próbujesz, ty jesteś żałosna a nie on.. Nie chodzi o głupie walentynki, tylko o to żeby być otwartym na potrzeby drugiej osoby. Ty masz w dupie że on chciałby iść na spacer i dać ci kwiatka czekoladki i powiedzieć że cie kocha :P obchodząc sobie walentynki...

Gość olaola89
ale skoro on lubi obchodzic to swieto to powinnas sie tez troche bardziej liczyc z jego zdaniem. A nie ze ty nie lubisz, wiec nie ma problemu. Moglas wczesniej po prostu pogadac z chlopakiem, wyjasnic ze dziewczyna akurat bedzie w ten weekned a nie stawiac go przed faktem dokonanym :P

Gość autorka jeest gupia
bo za rok jak koles nc jej nie da na walentynki to bedzie zła :D załosne :O

Gość wiwieiensns
facet wie o tym naszym spotkaniu juz od tygodnia. od miesiaca wie, ze nie lubie walentynek i byl spokoj. a wczoraj mu odbilo i zachowuje sie jak porzucone dziecko. ja jestem z gatunku zolz (bynajmniej nie przez ta slynna ksiazke) wiec on akecptuje moje zachowania i dostosowuje sie. a wczoraj prszyedl do domu i focha ma. nawet namawiam go zeby poszedl z kumplami gdzies na piwo (ma duzo kumpli bez lasek wiec beda wolni w walentynki) no ale focha ma dalej :O ja sie nie bede zmuszac do walentynek. moze mnie zabrac kazdego innego dnia na romantyczna kolacje a nie robic to w tym dniu bo robia tak wszyyscy i to wyoada. zadna niespodzianka zrobic kolacje w walentynki :O

Gość wiwieiensns
:D nie, nie bede zla. bylam z pewnym facetem 3 lata i nic nie dostawalam na walentynki i sama nic nie kupowalam. oboje nie obchodzilismy tego swieta i bynajmniej nie bylo mi przykro. jaka to radocha kupic cos jakies serce, duperele tylko dlatego ze wszysycy w tym dniu to kupuja? :O

Gość dr Ania Trans-Dens
Olej tego gościa!