Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyczajny facettt

mam pytanie odnosnie

Polecane posty

Gość zwyczajny facettt

zyczen walentynkowych.Czy wyslac kolezance z pracy jutro zyczenia choc nie jestesmy razem? Znam ja krotko bo od niedawna u nas pracuje a bardzo mi wpadla w oko.Czy jak wysle to tym samym zdradze sie z tym podobaniem? Nie ukrywam,ze licze na odpisanie a moze nawet cos drgnie z miejsca. Nie wiem do konca jak postapic bo nie wiem jaki ona ma stosunek do tego swieta. Jest ode mnie starsza, jestesmy po 30.

Gość zwyczajny facettt
pomozcie bo nie wiem co robic

Gość zwyczajny facettt
no to pieknie pewnie jak nie napisze to bedzie zle a jak napisze to sie okaze ze ona nie znosi walantynek

wyślij ale takie niezobowiązujące :p

Gość zwyczajny facettt
ale ja sms chcialem wyslac to i tak bedzie wiadomo od kogo, tym bardziej ze mamy komorki sluzbowe i znamy swoje numery. Ale co mam napisac? Milych Walentynek, wszystkiego dobrego w walntynki? Nie mam pomyslu

ale czemu tak sie czaisz.Przeciez Walentynke wysyla sie komus ,kogo sie conajmniej lubi. A co sie stanie jak wyjdzie, ze jestes nia zainteresowany.No toz chyba o to chodzi.Wyslij Walentynke, nie zastanawiaj sie i podpisz sie.Po co ma domyslac sie, ze moze pan z zaprzyjaznionego sklepu jej wyslala Walentynke:)

Gość zwyczajny facettt
zastanawiałem się też nad "szczęśliwego nowego roku" i nie mam pomysłu dalej

może MMS - jakiś śmieszny obrazek?

Gość zwyczajny facettt
Podszyw w takim temacie? ogolnie to nigdy nie mialem z tym problemu bo to panny za mna lataja. Ale ten przypadek jest inny. Jest dla mnie mila, ale nie dzialaja na nia moje wczesniej sprawdzone sposoby. Jak powiem cos w stylu snilas mi sie itd.to tylko sie usmiechnie albo sie sploszy, lub sluzbowo zagada. To dlatego nie wiem czy pisac, czy sie nie wygupie, bo moze mnie nie lubi?

Gość maybe me maybe she
czemu ma cie nie lubiec;) napisz jej ciepłych dni w nadchodzacym roku, jak juz:) walentynki to dobra energia, ciepło, zyczliwosc, milosc, same pozytywy..wiec w tym kontekscie cos napisz:) i podpisz sie:)