Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona na córke

Córka oznajmiła mi że jest w drugim miesiącu ciąży a zapomniała o mnie!

Polecane posty

Gość wkurzona na córke

Córka i zięć cieszą się z tego że będą mieli dziecko, ale ona zapomniała o mnie ja też mam kilku letnią córke i też potrzebuje by ktoś się nią zajął od czasu do czasu. Robiła to moja starsza cóka, ostatnio oznajmiła mi że nie może tego robić bo musi o siebie dbać.

Gość jhuhjn iiji
znajdz se inna nianke egoistko piprzona

Gość a twój mąż gdzie
niech on ci pomaga!!!!!

Gość wkurzona na córke
Córka pomagała mi od czasu do czas. Z ojcem swojej starszej córki rozwiodłam się jak ona była mała, gdy dorosła ułożyłam sobie życie na nowo i to skończyło się drugim rozwodem dla mnie. Córka teraz skończyła studia, pracuje powinna być wsparciem dla matki.

Gość XXI wiek
"powinna być wsparciem dla matki." chyba ci się hierarchia zaburzyła. pracuj sobie teraz na jej wsparcie jak będziesz stara i niedołężna, ona ma swoje życie 🖐️ a dziecko jest twoje to się nim zajmuj, córka nie jest niańką.

no bez przesady to córka nie może mieć własnego życia?co z ciebie za matka?zamiast córkę wspierać i cieszyć się razem z nią masz pretensje?sama się zajmij córką-nie potrafisz,brak zaradności życiowej.

Gość wkurzona na córke
Córka powiedziała mi że musi o siebie dbać, ja chciałam tylko by przyjechała i została na kilka godzin z moją młodszą córke. Poza tym ja nie wyobrażam sobie siebie w roli babci, jestem za młoda na babcie. Sama mam małe dziecko, a córka też powinna pomyśleć o mnie, niedawno się rozwiodłam a ona zostawia mnie samą.

Jaka okropna baba, nie wierzę... dobrze że córka cię olała, egoistko. Pewnie wcześniej też ją wykorzystywałaś.

Gość jesteś egoistką

Gość lkokoozd
przecież to prowo

Gość wkurzona na córke
Nie wykorzystywałam jej, mam dopiero 48 lat i chciałabym sobie jeszcze ułożyć życie. Zdziwiła mnie wiadomość o ciąży córki, ale to wcale nie upoważnia jej by odmawiała mi pomocy nad dzieckiem. Sama też pewnie mnie o to kiedyś poprosi. Kobieta rodzi po to dzieci by w ich dorosłym życiu mogła liczyć na ich pomoc. Tego oczekuje od swojej starszej córka a w przyszłości, również będę oczekiwała tego od młodszej.

Gość i dobrze
prowo

aha ...nie wiedziałam że po to ma się dzieci żeby potem się zajmowały , mam nadzieję że twoja córka wyjedzie na drugi koniec Polski albo za granicę

a jeśli to rzeczywiście prowo to zastanawiam się pi co ludzie to robią....to jakieś dziecinne by było

Gość wiecie to prowo
ale napewno o zgrozo na świecie są takie pojebane babska co tak myslą..

Gość elamal
czy to znaczy ,że córka ma ci całe życie pomagać i nie zakładać swojej rodziny?nie spełniać swoich marzeń ? a jakbyś znalazła innego faceta i byłabyś z nim szczęśliwa to powinna dalej wam pomagać czy usunąć się w kącik, żeby wam nie przeszkadzać? całe życie ma ci pomagać i na starość jeszcze się tobą zająć. przykre ,że talk myślisz.

Gość nie wierzę że tacy ludzie ist
Co za babsztyl ! Chyba coś z Tobą nie tak, jak masz 2 rozwód za sobą. Biedna ta młodsza córka. Nie mówiąc o starszej. To Ona ma prawo oczekiwać pomocy przy dziecku od Ciebie, a nie na odwrót ! Bo to Ty jesteś jej matką. A że sobie strzeliłaś dziecko i olałaś tatusia to Twój problem. Córka jest dorosła, ma męża i swoje życie. Poza tym, jeżeli jest dopiero po studiach to ma 20 kilka lat i pewnie jeszcze się nie ustawiła życiowo, zawodowo.

Gość wkurzona na córke
Córka ma 25 lat, ona i jej mąż dostali niedawno dyplomy. No chyba każda matka oczekuje od córki tego że będzie jej pomagała. Ja tego oczekuje narazie od starszej, w przyszłości również będę oczekiwała tego od młodszej. Tak się wkurzyłam na córke, że pomyślałam sobie że jak ona mnie w przyszłości poprosi o to bym została z jej dzieckiem to też jej odmówie.

Gość nie lubie klaunów
wez sie lecz wredna malpo. I Ty siebie nazywasz matka??? chyba mylisz pojecia samolubna pindo!

Gość nie lubie klaunów
nic dziwnego ze masz za soba 2 rozwody..kto by wytrzymal z tata baba!!!

babsztylu jesteś szurnięta-nie wiedziałam że dzieci się ma po to by służyły rodzicom.Córka może ale nic nie musi,zastanów się co piszesz-można tylko współczuć takiej matki.

no Ty chyba zartujesz?!! Ile Ty masz lat kobieto, ze jestes taka niedojrzala! ona ma swoje zycie, pragnie WŁASNEGO dziecka... kurde.. co w tym dziwnego!?

po to maja kobiety menopauze zeby pomagaly odchowac wnuczeta, a nie na odwrot. jesliby cie olala i wypiela na ciebie to rozumiem ze mogloby ci byc przykro. tylko przykro i nic wiecej, ale ty chcesz cale jej zycie podporzadkowac sobie.. i dziwie sie ze jako matka tylko pietrzysz wymagania, a wcale nie chcesz dla swojej corki jak najlepiej. a co sie stalo z Twoja matka??? skoro masz takie podejscie, to wynika z tego ze ty tak samo latasz kolo swojej rodzicielki jak sluzaca... to niech ci mama pomoze tak samo.. wkoncu posiedziec pare godz z dzieckiem nie jest niewiadomo czym. a co z ojcem twojego dziecka? to ze sie rozstalicie oznacza tylko tyle ze nie jest twoim mezem, ale ojcem nadal jest... niech sie zajmie i co robisz niby z alimentami? na co to sie wydaje he? na nianke by starczylo! a dziecko to ty sobie zrobilas i conajwyzej wspolodpowiedzialnosc ponosi ojciec, a co z poczeciem drugiego dziecka miala wspolnego twoja starsza corka? sama jestes odpowiedzialna za swoje poczynania w zyciu i sama wypij mleko ktore nawazylas, a starsza corka nie miala z tym nic wspolnego

Gość GGTGRRE
moja mama została babcią w wieku 41lat i nie uważała się za młodą na babcię..

Gość hahahahahahahahahahahaha
0/10