Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to z wami jest

jak przyjmujecie krytyke_

Polecane posty

Na słowo: całka i wielomian też mnie kiedyś całki przechodziły :P

gwiazdka na uboczu => nie ma co natura była dla mnie łaskawa ;)

depeche, Ty masz poprostu abstrakcyjne postrzeganie, tak jak artystka. Matma nie jest trudna, wymaga logiki i kojarzenia. No ale Ty przynajmniej byłaś ukierunkowana konkretnie na humanistykę

ludzie mowia ze mam podejscie typowo meskie do wielu rzeczy- konkretne, logiczne. co nie przeklada sie na moje oceny z matematyki. :P

:D ok Gwiazdko. Matma wymaga regularnej i konsekwentnej nauki. Zaniedbasz gdzieśtam i się gubisz. Stąd tylu "humanistów". Ale sama nieznajomość matematyki humanistą nie czyni.

jak zanidbasz cośtam to masz w matmie jeszcze kilka wariantów i teorii wyliczenia, w literaturze nurty są ściśle scharakteryzowane i określone. Jak czytasz literaturę baroku, i ne znasz jego filozofii to przecież nie scharakteryzujesz tego załozeniami średniowiecza. Nieznajomość matmy nie czyni humanistą, ale jak już zaniedbujesz matmę, to czymś musisz nadrabiać.

gwiazdka na uboczu => "jak zanidbasz cośtam to masz w matmie jeszcze kilka wariantów i teorii wyliczenia" No i poświęca się 3 kartki na obliczenia i przyhodzi ci ktoś i puka się w czoło mówiąc: " to wszystko jest zrobione per rectum" mogłeś to dowieść w 3ech linijkach ;) Barok to przykład średni :P

zalezy czy lubisz takie ksiazki. dosyc specyficzna... jesli podobaly ci sie 'Godziny' albo cos w stylu Virginii Wolf , powinna ci sie spodobac...

ogolnie to poszukuje czegos takiego bo ksiazki ktore teraz czytam mnie nudza i w efekcie prawie przestalam czytac. jesli znasz cos podobnego to daj znac :)

przyznam, że ostatnio za nagonką mediów przecztałam całą sagę Zmierzchu...średniawe, ale z kolei Intruz tej samej autorki bardziej mi się podobał. Czekam na ekranizacje filmową.

bardzo nie lubie tej sagi, to profanacja image'u wampirow :P na moje nieszczescie wszystkie kolezanki sa tym niesamowicie zafascynowane.

co do stylu Meyer mam pewne zastrzezenia. Nie lubie jej mialkiego/ nudnawego tudziez czasami przesadzonego jezyka. ale zobacze, moze mnie zaskoczy ;)

mnie zaskoczyła fantazją w Intruzie, o ile saga Zmierzchu jest dla nastolatek, o tyle Intruz jest przewidziany dla starszego grona czytelników