Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to z wami jest

jak przyjmujecie krytyke_

Polecane posty

Gość jak to z wami jest

jak sobie radzicie z krytyką

Gość hehehehahaha
... obiektywnie

źle sobie radzę :) najdrobniejsze słowo krytyki bardzo mnie rani, często drobna uwaga urasta do rangi tragedii życiowej :(

Gość Ja sobie fatalnie radze nieste
ty :(

Gość na kefeterii NIKT nie umie
przyjac krytyki:D

Gość Ja sobie fatalnie radze nieste
Nie tylko na kafe, po prostu nie umiem przyjmowac krytyki, nie wiem od czego to zalezy staram sie z tym walczyc

Gość jak to z wami jest
ja też nie potrafię przyjąć ktytyki, bronię się i przykro mi niesamowicie, jestem wrażliwa, o ile nie przewrażliwiona na swoim punkcie :( Nie jest to łatwe, myślę o jakiejś terapii

Gość grazyna 20 na zadupiu
bardzo dobrze sobie z nia radze - bo jej nie przyjmuje do wiadomosci :P

Gość Mertoro
Zyskując świadomość staje się nieczuły na krytykę i bardzo to poniektórych uwiera, bo nie można mnie zmanipulować.

zależy jaka to krytyka. Jeżeli ma mnie zmobilizować i wychodzi od życzliwej osoby, to zastanawiam się nad poprawą. Jak krytykuje ktoś mało życzliwy i zazdrosny, to przyjmuję to jako komplement :)

nie obchodzi mnie co ludzie mowia o mnie jako o mnie, w sensie wygladu i osobowosci , zarowno pod wzgledem pozytywnym jak i negatywnym , co i tak sie rzadko zdarza. natomiast rani mnie krytyka mojej pracy/tworczosci poniewaz w niej odslaniam prawdziwa siebie. wtedy sie tym przejmuje.

Gość pyskacz jadowity
mnie jakoś nie rusza jeżeli pada ona z ust jakiegoś pustaka:)bo czym tu się przejmować:) zazwyczaj źle przyjmuje słowa krytyki:O jak ktoś przesadzi potrafie udać obrażoną damę obrócić się na pięcie i "pa":P ale racje też potrafię czasem przyznać:) zależy od osoby

no proszę pisarka, tylko nie mów, że na kafe szukasz inspirtacji..chociaż tutaj przeważa fantasy to pewnie można zaczerpnąć jakiś wątek...

Dobrze sobie radzę, bo obiektywna, a konstruktywna krytyka pomaga się doskonalić, a co do niekonstruktywnej - jestem niezły w pysków i dupy sobie drobiazgami nie truję. depeche15 => Jeśli piszesz dobrze to sie nie przejmuj. Jeśli źle... Cóż, oktawianowy Ajaks rzucił się na gąbkę. ;)

nie, na kafe nie szukam inspiracji, jestem tu bo nie chce mi sie walczyc z uzalenieniem i wlasciwie to jedyne ujscie na moja filozofie zyciowa bo w realu musze byc grzeczna dziewczynka :P kaliban - nie wiem jak jest z jakoscia mojej tworczosci, nie wydaje mi sie jest zla ale wybitna tez nie jest.

nie chce byc pisarka. moge zapytac jaki ty masz zawod? pytam z czystej ciekawosci.

nie jestem łowcą talentów, ale o ksiązkach mogę powiedzieć, ze to moje hobby. Były czasy, że coś pisałam do szuflady. W szkole sredniej zaliczyłam kilka wyjazdów zwiazanych z literaturą. Fachowo stwierdzono u mnie talent, który porzuciłam dla pracy w finansach. Dlatego mogę być krytykiem, ok tórym wspomniał kaliban. W nocy przeczytałam książkę Martwe Jezioro...nie wiem jakim cudem przez to przebrnęłam. Zanosiło się na kryminał w połączeniu z romansem..no ale wyszło co wyszło. Młoda dziewczyna to pisała, ma chyba z 22 lata. Sądzę, że zawodową pisarką nie jesteś, więc może powiedz i Ty, czym się zajmujesz?

ucze sie na college'u, miedzy innymi angielskiej i francuskiej literatury, jak i historii i paru innych humanistycznych przedmiotow. polski niestety zaniedbalam, chociaz nauczycielka mowila ze mam duzy talent.

depeche15 => Ile tedy masz lat? Coś mi się wydawało że w okolicach 17stu?