Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam niezłośliwie

nie wkurzają was małe dzieci?

Polecane posty

Gość Niemowlaki są spoko
ale to też jest kwestia wychowania. Nienawidzę rozwydrzonych bachorów które drą mordę o wszystko takiego to bym rozszarpała. Ale i tak będę chciała mieć swoje dziecko , które od małego będzie uczone co wolno a co nie ... rozwydrzone bachory to wina rodziców że mu na wszystko pozwalają

Gość nie wiem ale ja
a wiecie ile kupy 4 letnie dzeicko potrafi nawalic w pampersa? To nie tak jak u dzidzi !! A matkom obojetne-w przedszkolu naucza.W pociagu ostatnio 2 jebane mamusie byly a bachory tylko mordy pruly,lataly,tupaly a mamusie w niebowziete!No coz za chamtwo innym ludziom wlasne bachory tak nazucac!!!Ja chcialam miec spokuj po pracy kurwa a tu bachory rozwydrzone lataly mi:-O

Gość mi tez szkoda bardziej
zwierzat niz bachorow :O

Gość Niemowlaki są spoko
TEŻ KIEDYŚ METREM jechałam po pracy chciałam spokoju , a jebniety bachor darł ryj na cały wagon tupał a ludzie i mamuska wniebowzieta . Ta sie wkurwiłam ze na następnej stacji wysiadłam i poszłam wagon dalej;/

Gość może to chodzi
ale jak banda skinów wejdzie do metra albo w tramwaj ,którym jedziecie i chcecie mieć święty spokój;) rzucą śmietnikiem,to wam nie przeszkadza? tylko dzieci wam akurat przeszkadzają?

Gość do tego trzeba dorosnąć
Na temat topiku załapały się małolaty albo jakieś infantyle które same nigdy z pieluch nie wyrosły. Zgroza ! Nie chciałbym spotkac takiej dziewczyny bo szkoda na nią czasu!

Gość znowu jakas nawiedzona mamuska
widzisz zeby ktos mowil ze wandalizm i skini mu nie przeszkadzaja? tepa dupo :O

Gość a juz myslalam ze sie nie poja
wi, ale widze ze jednak znalazl sie i taki co w kobiecie tylko inkubator widzi :P

Gość może to chodzi
sam jesteś tępy,ograniczony i pusty.

Gość nie lubie dzieci bez wzgledu
na wiek ale wspolczuje tym matkom, ktore maja dzieci, placza na "ciaza porod macierzynstwo" jak im ciezko, ze nie daja rady, maja depresje, nie chca wiecej dziecka i szukaja zrozumienia u innych, a na innych topikach, jak ten, probuja robic dobra mine do zlej gry wychwalajac macierzynstwo i pietnujac tych co nie chca miec dzieci. ja osobiscie moge karmic niemowlaka, przewijac, myc, masowac, ubierac i karmic, mam doswiadczenie i praktyke na duzo mlodszym bracie, ale kiedy male dziecko placze a raczej wrzeszczy jak obdzierane ze skory, to mam ochote popelnic samobojstwo. nic na swiecie tak mnie nie denerwuje jak dzieciecy placz i piski. dlatego sama nie bede matka, o nie, chociaz trzydziestka blisko i "ostatni dzwonek" jak to mowia. wiem, ze ja tez bylam mala ale ja sie sama nie zrobilam rodzicom, jak chcieli i zrobili dracego i rzygajacego niemowlaka to mieli. dodam ze w traumie po moich narodzinach pare lat pozniej zrobili moja siostre i duuzo pozniej mojego brata, bo stwierdzili ze "male dzieci sa slodkie" a potem ja go nianczylam, uczac sie do matury w miedzyczasie :P

Gość nie wiem ale ja
ale powownanie: rozwydrzony bachor i skiny...ja pierdole:-O czlowieku ten topik dla ludzi ktorych bachory wkurwiaja! a ze mnie wkurwiaja to jedna sprawa, nie wszystkie ale niektore bardzo a najbardziej te srajace po siebie w wieku 4 lat bo ja kurwA musze ich myc i przebierac pare razy dziennie w przedszkolu. A mamuska pampersa nalozy w domu aby dziecko sie wysralo i mi powie ze musi bo bachor powstrzymuje kupe pare dni i moze mu sie cos stac:-ONo Chryste Panie a ja z bachorem dziennie chodze i siadam go na kibel!Dlatego bachorow nie nawidze !

Gość może to chodzi
ja nikogo nie piętnuję. dobrze rozumiem,że nie każdy lubi i chce mieć dzieci. Protestuję tylko przeciwko wypowiedziom w stylu "ja małe dzieci rozjeżdżam samochodem" itp

Gość nie lubie dzieki to fakt
nie lubie dzieci no nie umiem sie zmusic, jedyne tolerujace dzieciaki to z mojej rodziny dwojka jest. Reszta mi obojetna, jakby stalo krzeslo czy lezal niemowlak to rowno bym sie zachwycala, taka prawda. Nie odczuwam zadnych podniet jak widze dzieci, a najbardziej mnie wkurza moja kol co ma dziecko. Gdy do niej dzwoni i ona daje do telefonu corke co ma 6mcy i mam do tego dziecka cos mowic o matko masakra, tylko szkoda mi czasu na ta rozmowe wtedy.

Gość może to chodzi
kobieto zmień pracę i będziesz miała kłopot z głowy. Masochistką jesteś czy na siłę cię tam trzymają?

Gość nie lubie dzieci bez wzgledu
to oddaj obrane 4 letnie dziecie matce, albo wezwij ja do przedszkola jak sie dziecie zesra i tyle. nie wiem ze przedszkola nie maja jakiegos standardu, w koncu jest przepelnienie i trudno sie dostac. moze czas stawiac warunki?? rozumiem jakas wpadke ale matka zakladajaca celowo pampersa? przeciez taka trzebaby leczyc bo normalna nie nie jest i tacy ludzie maja dzieci, szok

Gość to temat dla idiotek

Gość do może to chodzi
to moglas powiedziec o ktory fragment topiku ci chodzi, bo tak to wyszlo ze w ogole nie rozumiesz ze ktos moze dzieci nie lubic.

Gość KochamyKochamy
my z mezem nie tolerujemy bachorow,to nie sa osoby tylko poczwarki i powinno sie je umieszczac w odosobnionych miejscach (miasteczka) ,to jeszcze tylko poczwarki i to znacznie gorsze od poczwarek motyli,ktore wyrastaja na piekne istoty a bachory ludzkie? ohydne ryczace debile i zwykle takie sa do konca zycia ,nie wierzysz to spojrz na meza kretyna itd dobranoc

Gość może to chodzi
masz rację. ale tak mnie wkurzyły co niektóre wypowiedzi,że zaślepiła mnie wściekłość :)

Gość mariannnnka
ja tez wole zwierzeta niz bachory jak ktos napisal wiem ze nie ja jedyna reszta wstydzi sie napisac hahaho

Gość abraja ty kablu
wynocha z topiku 😡 😠

Gość do może to chodzi
kumam :) 🖐️

jak bede chciała to wyjde na razie zgłosiłam was faszyści do usuniecia i teraz mozeci po mnie jezdzic ile chcecie...takie namawianie do nienawisci jest przestepstwem

Gość nie cierpie rozwydrzonych
bachorow, ale jesli mam do wyboru je i abraje, to bachory kocham :D :D :D

Gość ty abraja czy jak ci tam
swoja fote masz w stopce? cos ta mina taka wkurwiona jakby ten topik byl ci bliski :D

Gość nie wiem ale ja
czy niektorzy nie moga zrozumiec? normalnie 3 letnie dzeicko przyjmuje do przedszkola i nie nosi pamersow. W tym przypadku matka-sama nauczycielka przedszkolanka-prosila mnie abym nauczyla to dzeicko chodzic do ubikacji.A wiec robie to od 1,5 roku. A ona mi powie ze jak dzeicko jej powie ze kupe chce to ona mu pampersa zalozy w domu bo on w ubikacji nie zrobi tylko powstrzymuje! No luuuuuuudzie! 15 lat temu zaczelam ten zawod i bylam zapasjonowana a teraz mam dosyc po prostu dosyc! A bachor cwany wi doskonale ze jak go na kibel posadze to on robic nie musi, powstrzyma i mamusia w domciu mu pampersa zalozy i dla niego juz wytrenowany sygnal zeby kupe zrobic. Ech szkoda slow:-O

Gość dwdwdbbb
noooooo,najbardziej swoje:O

nie lubię dzieci i koniec! I nikt mi nie wmówi, że toto słodkie, ani też, że moje podejście jest nienormalne. Po prostu do niedawna nie wypadało się z tym obnosić. Sama nie zamierzam mieć dzieci i denerwują mnie Ci wmawiający mi, że mi przejdzie. A kto tego nie pojmuje ma zakuty łeb - najgorszą plagę ludzkości!