Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam niezłośliwie

nie wkurzają was małe dzieci?

Polecane posty

Gość nie wiem ale ja
abrasja idz na operacje nosa i czola dobra a potem sie odzywaj:-O co za glupi ryj masz:-O

Gość pomarańczowa ... dziś
ale tu dużo pomarańczków... na czarno są tylko ci "kochający" :P bachory wkurzają i to fakt; jeśli ktoś zgłasza tą stronkę do usunięcia, to zupełnie nie rozumiem dlaczego gorzej wkurzają mnie stronki starających się, czy nadopiekuńczych mamusiek :D

Gość griselda
Tez mam kolezanke co ciagle nawijka o swym dziecku - jakby mnie to obchodzilo w ogole. kuzwa! tez wole zwierzeta - sa kochane wdzieczne i nie prują jałmugi bez sensu.

ty abraja czy jak ci tam mine mam taka bo wk mnie tacy ludzie jak ty....

Gość ChudaEdzia
nie znosze ich rozdartych mord i ogolnie to syf

Gość nie wiem ale ja
abraja wypierdalaj najpierw na operacje plastyczna nosa i czola..przedewszystkim czola.... spiedalaj z glupia minka, myslisz ze kim jestes? napewno tez w wieku 6 lat sralas w pampersy:-O

Gość psychol psychologiczny
nienawidze zwłaszcza jak każą mi go polubic na siłe albo mówią ze do nich podobny a pozniej się okazuje ze inny ojciec jest ahhaha

Gość griselda
Abraja lecz sie - nie zauwazylam zeby ktos tu namawial kogokowliek do nienawisci. Kazdy mowi co mysli i jesli nie lubi dzieci to jego sprawa!!!

Gość abraja DO TEJ PORY
wali w pampersy :D :D :D juz dobrze, dziewczynko, rozumiemy, czemu sie z bachorami solidaryzujesz :classic_cool:

nie lubie dzieci bez wzgledu to bylam ja, prosze bardzo moge tez na czarno, jesli komus tak zalezy :P

Gość do nie wiem ale ja
Już się nie kompromituj lepiej. Ppstawić się koleżance ani nikomu dorosłemu nie potrafisz to swoją frustrację na dzieciach wyładowujesz. Zmień pracę a nie się tu żalisz a potem z powrotem do przedszkola biegasz ,nieudaczniku życiowy.

Widze ze topik zamienia sie w topik o Abraji? hehe dziekuje bardzo

Gość nie wiem ale ja
buahhaahaaaaaaahaaaa:D abraja idz do naszej klasy..idz z Bogiem ale..IDZ! wynocha stad! tu topik dla ludzi szczerych ktorzy otwarcie mowia ze bachorow nie lubia i koniec! gowniaro glupia:-O

Gość a abraja moze mi wyjasnic co
to znaczy ze ktos jest za slaby na nia? jakby byl za slaby to bys zamknela dziob i sie wyniosla, ale ciebie dupa boli, ze ktos cie przegada, wiec musisz jadaczke otworzyc w kazdym temacie i tyle. lachonie :P

Gość nie wiem ale ja
do: do nie wiem ale ja ja mojej frustracji na dzeiciach nie wywalam bo napewno od 15 lat bym w tym zawodzie nie pracowala,dzieci by mnie nie lubily i rodzice tez nie... ale kurwa nie mam prawa powiedziec ze mnie bachory wkurwiaja co?????????????? Musze sie kazdym glupim zasranym bachorem zachwycac????

Gość do nie wiem ale ja
jak taka szczera jesteś to powiedz mamusiom co o nich myślisz a nie nam tu o obsranych pampersach trujesz!!!

Gość nie wiem ale ja
taaa jak by bylo takie proste powiedziec mamusiom prawde w oczy:-Oone swiete sa i wszystko dobrze robia tylko pani w przedszkolu nie:-O

Gość NIE LUBIMY
synka kretynka

ja nie zrozumiem matek ktore majac dziecko w wieku 4 lat lub wiecej: - zakladaja im pampersy - karmia kaszka z butelki 3 razy dziennie - rozciapuja blenderem kazdy posilek dziecka jakby zebow nie mialo - daja dzieciom slodycze na zadanie dzieci, mimo ze maja zgnile mleczaki - nie myja dzieciom zebow - mowia do nich w dziwnym jezyku, typu "hy, brum brum, ajci" itp - nie dadza ojcu wykapac dziecka "bo sie nie zna" - kupuja kazda zabawke w sklepie ktora dziecko chce bo inaczej ono terroryzuje caly sklep krzykiem i nic nie mozna z tym zrobic - nie zwracaja uwagi kiedy ich dzieci pluja na innych lub kopia w czyjs fotel (w autobusie, kinie, samolocie itp) przykladow jest mnostwo. czy jesli swiadomie rezygnuje z powyzszych zachowan, skladajacych sie na caloksztalt bycia matka, jestem kims gorszym? trudno, ale nie zastosuje sie do schematu

Gość jak jestes taki odwazny jeden
z drugim to sami leccie powiedziec pracodawcy co naprawde myslicie o nim i o swojej robocie :P skumajcie ze mozna nie lubic dzieci i jednoczesnie pracowac w przedszkolu, bo pracy jest w tym kraju zwyczajnie malo. skumali? ---> nie wiem ale ja 🖐️

Gość daje dupy sasiadowi
frappuchino, doskonale ujelas czym charakteryzuje sie rozwydrzony bachor. 🖐️

Gość ona ma siłę
pomimo, ze mam swoje dziecko i kocham je nad życie to nie lubię obcych dzieci, nie ciukam do nich, nie zaglądam do wózków, nie rozpływam sie nad nimi. Ot, tak mam i dobrze mi z tym :)

Gość nie wiem ale ja
dziekuje bardzo "jak jestes taki odwazny jeden" przynajmniej ktos kto mnie rozumie:D nie mam wrodzonej nienawisci do dzieci ale niestety wiele mnie do kurwicy dopedza co dzieci napewno nic za to nie moga a ja na dzieciach nie wywylam bo jak to??? Ale chyba wolno przyznac sie ze mimo zawodu nie potrafie uwielbiac kazdego bachora w niektorych nawet nienawidze i doprowadzaja mnie razem z ich mamusiami ulomnymi do kurwicy??? chyba wolno:-O

Gość do nie wiem ale ja
trzeba być idiotą,żeby tyle lat studiować i pracować z dziećmi jeśli nie lubi się dzieci. To już przynajmniej nie jęcz teraz jak taka głupia jesteś.

Gość nie wiem ale ja
lubilam i po 15 latach pracy przestalam lubic. przykro mi:-O

Gość fcrsd bbbbb
koszmary ohydne