Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia12111995

miłość...

Polecane posty

Jest pewien problem, ponieważ zakochałam się w chłopaku ze szkoły. Znamy się tylko z widzenia dokładnie z pozalekcyjnych zajęć. Nigdy ze sobą nie rozmawialiśmy, on mi się bardzo podoba. Chciałabym do niego podejść, pogadać, ale się boję że coś odpowie niemiłego, lub mu się nie spodobam, jestem też bardzo nieśmiała... Przechodząc koło siebie wcześniej nigdy na mnie nie zwracał uwagi... Ale pewnego dnia spojrzał mi prosto w oczy, od tego czasu zawsze się do mnie uśmiecha. Proszę, pomóżcie jak mam do niego zagadać. On zawsze chodzi z kolegami... :(

Gość Kika00
Hmmm.to niemozliwe ze sie zakochałąs:D Nie wiesz co to prawdziwa miłosc chyba...jak bys napisała ze ci sie chloapk podoba to by było ok... skoro jestes niesmiałą...to moze popros swoja kolezanke która sie z nim zna,zeby dyskretnie o cibie wypytała...a poźniej jesli powie ze sie mu podobasz to samo poleci;D powodzenia...

Zakochałam się w nim... On bosko wygląda :D. Ale właśnie jest problem że w jego klasie nie ma dziewczyn i nie mam koleżanki która by go znała... :(