Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LadyPiggy23

WAŻNE!! Mam kłopot, proszę o interpretację snów erotycznych!! WAŻNE!!

Polecane posty

Gość LadyPiggy23

Wiem, że każda fantazja, sen, coś oznacza, np. seks z szefem symbolizuje pragnienie przejęcia w łóżku władzy przez mężczyznę, bo szef jest władzy i męskiej natury symbolem.Jednym z symboli. Ale nijak nie mogę się domyśleć, o co chodzi : od 2 tygodni śnią mi się wilki i wilkołaki (oraz, że sama jestem jednym z nich, chociaż nie koniecznie). I te sny mnie podniecają! Nie wiem, co mogą symbolizować. Jestem dorosła (23 lata), obecnie sama, ale nie dziewica (strata cnoty w wieku 18 lat), raczej ładna, mam powodzenie. I NIE, NIE OGLĄDAŁAM ZMIERZCHU ANI KSIĘŻYCA W NOWIU, czy jak to tam się nie nazywało. Proszę o pomoc, bo nie wiem, co to symbolizuje... jeśli ktoś wie, albo się domyśla... to miło by było, gdyby pomógł. Z góry dzięki.

Gość LadyPiggy23
Proszę bez debilnych reklam tutaj... to kafeteria, forum, a nie jakieś talibody... więc się opanujcie.

No a co symbolizują wilki, wilkołaki? Wolność, tajemniczość, przygodę, jedność grupową. A jak mam rozumieć mój sen?? niedawno śniło mi się że byłem gdzieś z paczką friendów (nowo poznanych) i zaatakowało nas dwóch zbirów, z jednym poszedłem na noże i zabiłem go, czułem jak wbijam mu nóż m.in. w gardło, jak przebija skórę, tkanki, czułem to bardzo dokładnie. Drugi jak to zobaczył to się nie wtrącał i jakoś tak się skulił.

Gość LadyPiggy23
Cocaine child, nie wiem, może ukryte skłonności sado - maso? Albo po prostu chcesz zaimponować w seksie, popisać się i poczuć naprawdę królową nocy? Poszłaś sama z nimi na noże, bali się, broniłaś przyjaciół. Możliwie, pragniesz zaimponować, albo... dominować?

Hmmm wiesz, nie zauważyłem, żebym pisał w rodzaju żeńskim więc nie wiem na prawdę skąd wzięłaś pomysł by wziąć mnie za kobietę :P

Gość LadyPiggy23
Oj, przepraszam... czytałam trochę po łebkach... w każdym bądź razie, to raczej chęć popisania się i dominacji.

Gość kebaibka
sen o wilkołakach zwiastuje miłe chwile w życiu osobistym. Prawdopodobnie będziesz spędzała czas w większym gronie ludzi, którzy będą studentami prawa z Nigerii, a później czeka cię seks grupowy w otoczeniu 30-centymetrówych pał.

Wiesz raczej nie czułem się jakbym się popisywał, to było poważne, zabijałem człowieka i miałem tego świadomość.. Moje myśli oscylowały wokół tego, że przecież są z nami inni faceci mogliby mi pomóc, a oni stoją jak te cipy. I w sumie też satysfakcja z samej walki, podobało mi się to że pokonuję tego skur... , ale też było mi dziwnie, kiedy tak bardzo fizycznie odczułem opór jaki stawiało jego ciało (skóra tkanki itd) kiedy zadawałem mu rany. A ty co robisz wśród wilków?

Gość LadyPiggy23
Hmm... ciekawe.. cóż, biegam po lesie. Poluję. Czasami widzę własną przemianę przy pełni. Ale i tego nie umiem zinterpretować.

Gość Obłęd88
Demony. prosta odpowiedź. Nie chcę cię straszyć, ale piszę calkiem poważnie. Ja skądś to znam. w sumie dziwne sny, ale mniej więcej wiem o co chodzi.Mogę rozwinąć, ale nie na forum

Gość 23 lata
i jesteś dojrzała ? : D chyba żartujesz

Gość LadyPiggy23
Nie na forum... może być e-mail? Własnego nie podaje, ale mam siostrzenicy mail i hasło, a ona nie wchodzi... (ma 12 lat) to bym tam odebrała, przeczytała i usunęła?

Gość LadyPiggy23
Właśnie, najlepiej by było na forum. Wszyscy chętnie czytną . ;) .

Gość monnaliza
Obłęd88 możesz napisać coś więcej tutaj na temat tego? To znaczy na temat demonów? Chyba się nie boisz, że za karę cię dopadną, jeśli napiszesz o tym na forum publicznym? :)

Gość hehehbuhaha
A propo snów no to ja mam się czym pochwalić :-D jeśli mozna to tak nazwać bo moje sny to zawsze szczyt bzdur i wogóle nie wiem z czego się biorą. Chociaż generalnie podłoże większości jestem w stanie sobie wyjaśnić. Na przykłam śniło mi sie ostatnio że zdradzam mojego chłopaka z moim kolegą... no i dobra sen logiczny ale dlaczego to działo się pod obskurnym akademikowym prysznicem gdzie nagle weszło dwóch nastolatków i zaczęło sikać pod ścianą a ja spokojnie wyszłam i zaczęłam robić zakupy w supermarkecie? Niepokoją mnie tez częste sny że jestem gdzieś gdzie jest dużo ludzi i moich znajomych i bardzo muszę do toalety a za toalete jest tylko jakiś kubeł wystawiony na widok publiczny lub coś podobnego... albo że zapłodnił mnie skorpion a ja muszę urodzić mu te dzieci bo innaczej mnie zabije? A ja martwie się tylko tym że zdradziłam narzeczonego... Tego typu głupich snów jest więcej. Jak sobie przypomne to napisze przynajmniej się posmiejecie:-D

Gość monnaliza
"albo że zapłodnił mnie skorpion a ja muszę urodzić mu te dzieci bo innaczej mnie zabije?" hahaa dobre :D Jeśli masz więcej takich zabawnych snów to z przyjemnością poczytam :)

Gość LadyPiggy23
Tutaj każdy poczyta. :). może lepiej założyć osobny wątek o snach i interpretacjach? ;) .

Gość jorgos
Mi się śniże mnie żona zdradza a potem jakiś typ knota mi przypala i dziurę w tylku a żona stoi obok i się śmieje, ten sen często powraca.

Gość hehehbuhaha
To teraz jeden z lepszych: śniło mi się że byłam w ruchu oporu i miałam zostac kochanką hitlera żeby go zniszczyć od środka no i przemycałam coś w termosie i udawałam że nie mówie po niemiecku. No i sie strasznie wstydziłam Hitlera i ukrywałam go przed sąsiadką...Wogole chyba musze być niewyrzyta bo moje sny mają często podtekst seksualny:-D

Gość jorgos
Bardzo budze się zlany potem i czuje mocne pieczenie na zwieraczu, a jak się budzę to przeważnie żony niema w łóżku albo udaje e spi

Gość LadyPiggy23
A o demonach i sensie mojego snu i tak się za dużo nie dowiedzieliśmy XD mój najgłupszy sen... śniło mi się, że jestem w sklepie i gadam z łysym Johnym Deppem XD(nie lubię go XD ), a nagle nie wiadomo skąd jestem w lesie, a lisy i wiewiórki śpiewają Bad Romance XD to było miesiąc temu i od tamtej pory nie miałam tak głupich snów. Na szczęście... ;) .

Gość peteros
LadyPiggy23 a czym jest twój sen w porównaniu z traumą jugosa, ktos mu przypala knota razem z dupą jak spi a w tym czasie żona go zdradza z sąsiadem i się śmieją?

Gość hehehbuhaha
A najlepsze było to że ostatnio tez mi sie śniło że się kochałam z omśi miałam tak fantastyczny orgazm że sie obudziłam i naprawdę to przeżyłam...

Ja miałem parę dni temu sen fabularny, ja w nim nie uczestniczyłem, to było jak bym oglądał film będąc w nim. Był o tym że jakiś szalony naukowiec zabił 2 ludzi i z ich ciał i elektroniki zrobił na nowo swoje ciało, taki cybernetyczny auto-frankenstein :P potem okazało się, że nie jest jedynym który tak zrobił, inni próbowali go zwerbować bo okazało się że wszyscy pozostali pracują dla tajnego wywiadu sklepu LIDL :D "Liga obrony Lidla" czy jakoś tak.. ;)

Gość LadyPiggy23
Hahaha. Dobre, ale nadal nie wiemy nic o demonach ani tych wilkołakach. ;) . A przynajmniej nie za dużo. ; ) .