Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewnykoles

kocham dwie kobiety

Polecane posty

Gość Pewnykoles

nie wiem ktora wybrac? Czy waszym zdaniem mozna kochac dwie osoby jednoczesnie ?

Kochać można ale te dwie osoby nie zniosą swej wzajemnej obecności, to przecież kobiety ;)

Gość fgdfg
zaloz harem :)

Gość mężczyźni podobno często
cierpią na tę przypadłość..

Gość dziewczyna z zapytaniem
kiedyś założyłam temat "czy można kochać 2 facetów", po czasie wiem,z e jeden to było tylko fascynacja, pożądanie, ale nie miłość..........

fascynacja, pożądanie, ale nie miłość.......... Ale ten drugi ucierpiał... zawsze tak jest

Gość to zawsze jest fascynacja
miłość nie istnieje

Gość pancernik złowieszczy
tylko dwie? a mówią że miłość nie zna granic....

Na stałe bierz tą ładniejszą, żeby się było z kim pokazać :P. Jak Ci się znudzi intelektualnie, spotykaj się z ta mądrzejszą :D

Gość maybe me maybe she
:D a walentyki z którą spedzasz? z 1? z 2 nie? czy w tym roku z 1, a 2 w przyszłym roku?:D czy z obiema naraz:D???

Gość agwryhrt
wybierz tą z którą dłużej się spotykasz, dłużej znasz. Albo zadaj sobie pytanie z której ci lepiej.

Gość ktoś kies
Mnie tez to zastanawiało czy można kochać dwie kobiety? Zawsze mi się wydawało, że to znak, że nie kochasz ani jednej ani drugiej. Ja nie potrafie kochać dwóch mężczyzn. Kocham jednego (niestety bez wzajemności) i za cholerę nie potrafię zakochać się w innym. Właśnie, panowie. Jak to jest? Można kochać dwie kobiety czy nie?

Można nawet więcej - matkę, żonę, córkę :). Ale w życiu nie uwierzę, że "tą właściwą" miłością można obdarzyć 2 kobiety. Bzdura. To jakis małolat, któremu jedno jądro mówi - bierz tą, a drugie podpowiada - tamtą

To irracjonalne; nie ma sensu tłumaczyć. Nie da się. To sa sprawy, które się przeżywa, a nie mówi o nich. Pytasz jakbys była z innej planety :P.

Gość dr Maria -Sucz-Ruchajło
Ten kto najwięcej kobiet kocha ten najwięcej wkłada! najlepiej to ma pilot, bo kopuluje sobie ze steewardessami!

On zimny, on zimny, ona gorąca On nie chce, on nie chce, ona go trąca. l lewą rękę na niego kładzie: „Ruszaj się, ruszaj się, ty stary dziadzie!" :P:P:P

l lewą rękę na niego kładzie: „Ruszaj się, ruszaj się, ty stary dziadzie!" Ty wiesz, co ja potrafię zrobić palcem? Że nie wspomnę o większej liczbie. :P :D