Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana wpadlam w kompleksy

powiedzial o innej ze jest atrakcyjna

Polecane posty

" zamknij sie palancie, bronicie sie psy jeden z drugim, a nie znacie nawet takiego pojecia jak kultura przy wlasnej kobiecie !!" kulturalna się znalazła :O ten twój pies się zerwie ze smyczy szybciej niż myślisz pojebana histeryczko :O

moze teraz wykazuje sie brakiem kultury, bo tylko pieprzycie w kolko nienormalna idz sie leczyc itp i juz mam dosyc tego pustego gledzenia a kulture facet powinien okazac tym, zeby nigdy nie dac do zrozumienia kobiecie, ze ejst jakas potencjalna konkurentka

Co ty pier... Zachowujesz się jakbyś była nastolatką... No chyba że jesteś, to nie mam pytań. Wyrwałaś pewnie zdanie z kontekstu, a teraz taki wielki problem z tego robisz...

mam 20 lat. moze jak ochlone napisze wam co i jak to dokladnie powiedzial bo teraz jak sobie to przypominam to mi krew zalewa

Gość dziadek sprząta kurz z kąta
buahahahahahahahahahahah :D:D:D a;bo to prowokacja, albo ta laska jest zdrowo pojebana :D radziłbym jakieś leczenie zamknięte, a facet niech czym prędzej ucieka od tej wariatki :P jest tyle normalnych kobiet, po co się męczyć z takim dziwadłem :D p.s. na pewno masz cellulit i brzydki nos :classic_cool:

Gość bobik-faguuuu
widze ze tobie sie wogole nie da przetlumaczyc to jest typowy przyklad paranoi. idz sie lecz kobieto

Gość bobik-faguuuu
I JA NIE ŻARTUJE !!

tak ma cellulit, wielka dupe i garbaty nochal, ale nic ci do tego debilu!!! sami idzcie sie leczyc!!!

Założę się, że jesteś jakąś paskudą. Znalazło sobie krówsko chłopa i jeszcze nosem kręci. Szkoda faceta na takie coś jak ty.

A te inne radczynie tutaj to takie samo gówno warte jak ich "pomoc".

Gość kwiatek123
idz sie lecz tempa strzało. :) a modelki czy jakies aktorki? nie jedna pewnie sie mu podoba... wez ochłoń, wypij herbatkę i pomysl chwile o co sie wkurzasz... pewnie zapamiętałas to zdanie z rozmowy a facet bez namysłu palnął... skad sie takie laski biorą... ? ;/

Gość ale o co chodzi w tym temacie
? :O Jakieś histerie, Boże :O O co w ogóle chodzi, bo nie sposób zrozumieć. Że Twój facet powiedział o jakiejś lasce, że jest atrakcyjna? No ale jeżeli jest, to miał Cię okłamać, czy jak? A jak np. powie o ewidentnej piękności, typu... nie wiem Charlize Theron, że jest piękna, to sobie w łeb strzelisz? :O Ma mówić, ze to pasztet? W ogóle nie wiadomo, o co Ci chodzi, kobieto. Jesteś brzydsza od połowy globu i przecież Twój facet to widzi. Musisz nauczyć się z tym żyć ;)

Gość fawila
Idź się zabij, zdecydowanie, to odpowiedź na wszystkie problemy...wtedy on zrozumie, że byłaś najwspanialsza i zostanie nekrofilem-wszyscy zadowoleni. Ciekawe czy to na poważnie, ale fajnie się czytało :D