first12345 0 Napisano Luty 13, 2010 mam probelem kochalam sie ze swoim facetem w roze dni i plodne i nie plodne, okres spoznia mi sie juz 2 tyg i nie wiem co sie dzieje. Zawsze kochalismy sie z prezerwatywa i nigdy nie konczyl we mnie. Pieka mnie sutki, temperatura ciala od 2 dni jest 37,0-37,2, nie moge byc w ciazyy pomozcie.! prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okoani 0 Napisano Luty 13, 2010 Skoro kochaliście się w prezerwatywie, to szansa ciąży możliwa jest jedynie w granicach wskazywanych przy tej metodzie. A gdzie mierzysz tą temperaturę? Dopiero 18-20 dni podwyższonej temp. może wskazywać na ciążę. Dodam jeszcze, że współżycie nawet w najbardziej płodnym momencie cyklu, to szansa na ciąże max. 25-40%. Zrób test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
first12345 0 Napisano Luty 13, 2010 to byla temperatura ciala pochwy natomiast jest powyzej 38 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kozetka Napisano Luty 13, 2010 idz po test. 2 tyg spoznienia to duzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
first12345 0 Napisano Luty 13, 2010 moze ktos mi poradzic co mysli o tym... nie chce tylko slyszec zrob test i zrob test pomocy!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdsds Napisano Luty 13, 2010 to jak chcesz sie dowiedzie czy jestes w ciayz ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
first12345 0 Napisano Luty 13, 2010 chce sie dowiedziec co wy o tym myslicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdsds Napisano Luty 13, 2010 mi sie wydaje ze to nie mozliwe ze jestes w ciazy ;) moze okres ci sie spoznia przez stres ? a najbardziej prawdopodobnie tym ze sie stresujesz i pewnie ciagle myslisz ze jestes w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ____stonka____ Napisano Luty 13, 2010 ja miałam podobną sytuację. też prezerwatywa nie kończył we mnie. okres spóźniał mi się 3 tyg. strasznie się denerwowałam. ale jak już trochę wyluzowałam to się okresik pojawił. :p wczoraj. :p a tak w ogóle to masz regularne cykle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
first12345 0 Napisano Luty 13, 2010 tak samo mowi moj chlopak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
first12345 0 Napisano Luty 13, 2010 byly do czasu kiedy nie zaczelam wspolzyc, czyli jakies cztery miesiace temu....a teraz sa rozne...;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ____stonka____ Napisano Luty 13, 2010 moim zdaniem to na pewno nie jesteś w ciąży. okres pewnie spóźnia Ci się ze stresu. :-) no chyba, że prezerwatywa pękła lub coś... a jeśli nie to się nie denerwuj i spróbuj jakoś ta miesiączkę przyspieszyć. np. gorąca kąpiel albo coś... na mnie działa podniecenie :-D teraz podziałało :-P a jeśli nie możesz się wyluzować, to zrób test. :-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karloss Napisano Luty 13, 2010 Witam mam takie pytanie z innej beczki ale to jest najświeższy temat i trochę zależy mi na szybkiej odpowiedzi. Moja dziewczyna 34 dnia cyklu miała plamienie jednorazowe czy to mógł być okres dodam jeszcze ze w 1 dniu cyklu zaczęła brać antybiotyki augumentin na zapalenie migdałków. W ok. 11 dniu miała infekcje żołądka i brała lek helopan no-spe i zastrzyki rozkurczowe. Przez ta infekcje schudła 5kg i od dnia dzisiejszego (36 cyklu) znowu ja coś bierze ból gardła mięśni pleców. Dziękuje i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
first12345 0 Napisano Luty 13, 2010 staralam sie jak moglam, ale twoje slowa daja mi otuchy, a po za tym od kilku dni chodze wczesniej spoac jak nigdy.pewnie sobie wmawiam i dlatego tak jest;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
first12345 0 Napisano Luty 13, 2010 staralam sie jak moglam, ale twoje slowa daja mi otuchy, a po za tym od kilku dni chodze wczesniej spoac jak nigdy.pewnie sobie wmawiam i dlatego tak jest;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach