Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

mam probelem kochalam sie ze swoim facetem w roze dni i plodne i nie plodne, okres spoznia mi sie juz 2 tyg i nie wiem co sie dzieje. Zawsze kochalismy sie z prezerwatywa i nigdy nie konczyl we mnie. Pieka mnie sutki, temperatura ciala od 2 dni jest 37,0-37,2, nie moge byc w ciazyy pomozcie.! prosze

Skoro kochaliście się w prezerwatywie, to szansa ciąży możliwa jest jedynie w granicach wskazywanych przy tej metodzie. A gdzie mierzysz tą temperaturę? Dopiero 18-20 dni podwyższonej temp. może wskazywać na ciążę. Dodam jeszcze, że współżycie nawet w najbardziej płodnym momencie cyklu, to szansa na ciąże max. 25-40%. Zrób test.

Gość kozetka
idz po test. 2 tyg spoznienia to duzo.

moze ktos mi poradzic co mysli o tym... nie chce tylko slyszec zrob test i zrob test pomocy!!

Gość sdsds
to jak chcesz sie dowiedzie czy jestes w ciayz ??

Gość sdsds
mi sie wydaje ze to nie mozliwe ze jestes w ciazy ;) moze okres ci sie spoznia przez stres ? a najbardziej prawdopodobnie tym ze sie stresujesz i pewnie ciagle myslisz ze jestes w ciazy

Gość ____stonka____
ja miałam podobną sytuację. też prezerwatywa nie kończył we mnie. okres spóźniał mi się 3 tyg. strasznie się denerwowałam. ale jak już trochę wyluzowałam to się okresik pojawił. :p wczoraj. :p a tak w ogóle to masz regularne cykle?

byly do czasu kiedy nie zaczelam wspolzyc, czyli jakies cztery miesiace temu....a teraz sa rozne...;/

Gość ____stonka____
moim zdaniem to na pewno nie jesteś w ciąży. okres pewnie spóźnia Ci się ze stresu. :-) no chyba, że prezerwatywa pękła lub coś... a jeśli nie to się nie denerwuj i spróbuj jakoś ta miesiączkę przyspieszyć. np. gorąca kąpiel albo coś... na mnie działa podniecenie :-D teraz podziałało :-P a jeśli nie możesz się wyluzować, to zrób test. :-).

Gość karloss
Witam mam takie pytanie z innej beczki ale to jest najświeższy temat i trochę zależy mi na szybkiej odpowiedzi. Moja dziewczyna 34 dnia cyklu miała plamienie jednorazowe czy to mógł być okres dodam jeszcze ze w 1 dniu cyklu zaczęła brać antybiotyki augumentin na zapalenie migdałków. W ok. 11 dniu miała infekcje żołądka i brała lek helopan no-spe i zastrzyki rozkurczowe. Przez ta infekcje schudła 5kg i od dnia dzisiejszego (36 cyklu) znowu ja coś bierze ból gardła mięśni pleców. Dziękuje i pozdrawiam

staralam sie jak moglam, ale twoje slowa daja mi otuchy, a po za tym od kilku dni chodze wczesniej spoac jak nigdy.pewnie sobie wmawiam i dlatego tak jest;p

staralam sie jak moglam, ale twoje slowa daja mi otuchy, a po za tym od kilku dni chodze wczesniej spoac jak nigdy.pewnie sobie wmawiam i dlatego tak jest;p